2020-04-14 07:39Pressmeddelande

Ett aktivt sittande signerat Kanozi

ToGo-pallen, 45 cm högToGo-pallen, 45 cm hög

I ett nära samarbete med formgivaren Roger Persson, har Kanozi Arkitekter tagit fram en ny, innovativ pall på inredningsmarknaden. Med en lätt framåtlutande sittdel, inbjuder pallen till ett aktivt sittande där bålen aktiveras, blodcirkulationen stimuleras och därmed tillför mer energi och kreativitet i arbetslivet.
- Vi såg att vi kunde tillföra en konkurrenskraftig, formstark och mer hållbar produkt än det utbud som finns på marknaden idag. Därför bestämde vi oss för att börja producera på egen hand, berättar Lisa Jonsson, inredningsansvarig och delägare på Kanozi Arkitekter. 

Pallen har fått namnet ’ToGo’ vilket syftar på en mängd olika funktioner pallen har att erbjuda. Som redan nämnt, har pallen utformats med en lätt tiltande sittdel – vilket bjuder in till ett aktivt sittande och ger en god startposition för att resa sig upp och iväg. Dessutom funkar den lilla ”stolsryggen” som ett handtag för att lätt ta den med sig vid förflyttning.

Pallen finns i tre olika utföranden vad gäller höjd; 45 cm, 65 cm och 75 cm. ToGo är även praktiskt formgiven på så sätt att den kan hängas upp på en bordsyta vid exempelvis städning. Stommen är i stål och sitsen finns att få i både tyg och läder.

- Ur hållbarhetsaspekt kan du skruva av sitsen från själva stommen för att byta ut den vid slitage eller behov av förnyelse av utseende. Vi vill uppmuntra till att behålla sin investerade ToGo, snarare än att köpa en ny efter några år, berättar Lisa Jonsson.

ToGo är formgiven av Roger Persson på uppdrag av Kanozi Arkitekter. Beställningar, logistik och slutförande av leverans står Kanozis inredningspartner Izonak för. Vid intresse eller beställning av pallen, kontakta Mats Weldes eller Daniel Denzler på Izonak.

Fler bilder hittar du på vår webb.
Se även mer på Izonaks instagram-konto, du hittar det här!


Om Kanozi Arkitekter

Kanozi Arkitekter erbjuder arkitektur som berör till bostadsutvecklare, entreprenörer och fastighetsägare. Företaget har kontor i Göteborg, Stockholm och Malmö, omsätter ca 92 MSEK och har 95 medarbetare från 13 olika länder. Kanozi arbetar varje dag för att skapa djärv form och hållbar funktion som bjuder in till upplevelse för alla sinnen. https://www.kanozi.se/