2018-03-22 15:44Press release

Årets finaste pris

null

Storesupport är en stolt sponsor av priset Årets butik på Daglivarugalan i år igen, som ansetts av många som det mest ärofyllda priset och förra året vann Matvärlden Veddesta som är en fantastisk butik med mat från alla världens hörn. Från färska grönsaker, charkdisk och konserver till ett konditori med sötsaker från olika kontinenter. Grundaren Muhittin Tayli har haft en otrolig resa innan detta och under året som gått har uppmärksamheten från vinsten som Årets butik gett ringar på vattnet.

- Vi är stolta över att sponsra och sitta med i juryn för detta pris och med vetskapen att det också får positiva konsekvenser på affärerna för vinnaren känns otroligt roligt. Muhittin har berättat hur glad han är och hur bra butiken går, det är fantastiskt!, säger Lisa Schuman, regionchef på Storesupport.

Daglivarugalan är ett event för och med branschens små och stora aktörer och arrangerat av tidningen Fri Köpenskap som är en oberoende affärstidning som funnits sedan 1943.

- Som en av de ledande företagen inom tjänster- och bemanning för retailbranschen tycker vi att det är självklart att vara en del av daglivarugalan, säger Peter Erikson, Vd på Storesupport.

-Vi har dagligen personal ute i dagligvaruhandeln hos de stora kunderna som tex Ica, Coop, Citygross och Hemköp samt de mindre som Happy food store och Paradiset, där vi hjälper till med allt från kassa och plock till ombyggnationer, merchandise och storecheck. Vi vill visa att vi stödjer alla handlare och vi vill vara en stöttepelare och en aktör som hjälper till med utveckling. Daglivarugalan är ett sätt att uppmuntra till ett bra arbete och lyfta de som är duktiga, fortsätter Peter.

Nomineringstid är fram till den 25 maj och Daglivarugalan hålls den 20 september, men redan den 17 augusti presenteras finalisterna.

Nu kan alla gå in och nominera den butik ni tycker ska vinna: http://dagligvarugalan.se/nominate.xhtml

Storesupport är specialiserad på att hjälpa handelsföretag, att utveckla, effektivisera och bemanna sin verksamhet.


About Job&Talent

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 1 500 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm. www.storesupport.se


Contacts

Josefin Holmqvist
PR and Communications Manager Nordics
Josefin Holmqvist
For all Nordic enquiries, mainly Sweden