2019-04-11 10:22News

Storesupport rekryterar regionchef med bakgrund inom dagligvaruhandeln

null

Storesupport fortsätter expandera, inte minst inom affärsområdet butiksbemanning. Åsa Palander rekryteras som regionchef i Göteborg för att fortsätta stärka närvaron i Västra Götaland med omnejd.

- Mycket fokus kommer att ligga på medarbetarna. Genom att optimera våra arbetssätt är jag övertygad om att vi kan leverera ännu bättre resultat och samtidigt fortsätta vässa vårt kunderbjudande ytterligare, säger Åsa.

Åsa har en bakgrund som avdelningschef inom industrin, men kommer senast från charkuteribranschen där hon i närmare ett decennium arbetat i olika sälj- och chefsroller. Att jobba med färskvaror är något hon tror sig ha särskilt stor nytta av på Storesupport.

- Det är en fantastiskt bra skola. Färskvarubranschens hårda konkurrens gör att man tvingas till att ständigt vara på tårna och aktivt ta sin plats på marknaden. Erfarenheterna från mitt tidigare yrkesliv gör att jag har en bra inblick i de utmaningar många av våra kunder står inför och hur Storesupports tjänster kan effektivisera deras verksamheter och i förlängningen även öka lönsamheten.

Det som lockade med tjänsten var till en början att få jobba med tjänsteförsäljning men samtidigt ha en fot stadigt kvar i dagligvaruhandeln.

- Min första känsla var att ”här kan jag bidra med massor”. Jag kan butik, jag förstår våra kunder och jag gillar verkligen dagligvaruhandeln. Nästa känsla var att ”wow vilken kompetens och vilket engagemang, här vill jag vara med”, säger Åsa. Dessutom är det väldigt kul att även få jobba med sällanköpshandeln samt våra erbjudanden inom lager och logistik, merchandising och butiksutveckling.

- Göteborgsregionen växer stadigt med många nya affärer, varav flera stora etableringar. Åsas bakgrund från färskvarubranschen passar uppdraget perfekt och hon kommer bidra till att göra vårt erbjudande ännu bättre, säger Lisa Schuman, affärsområdeschef på Storesupport.


About Job&Talent

Storesupport erbjuder tjänster som utvecklar och gör detaljhandeln i Sverige effektiv och lönsam. Koncernen startades år 2000, omsätter 400 MSEK och har 1 500 medarbetare. Huvudkontoret är i Solna, Stockholm. www.storesupport.se


Contacts

Josefin Holmqvist
PR and Communications Manager Nordics
Josefin Holmqvist
For all Nordic enquiries, mainly Sweden