2019-01-10 08:30Pressemeddelelse

Ikano Bolig slår turboen til

null

Fra 1 til 6 på halvandet år. Så mange medarbejdere er det blevet til, efter at Ikano Bolig har ansat Mette Thiberg som byggechef og Niels Blom som seniorprojektudvikler. Ansættelserne afspejler et højt ambitionsniveau, og at Ikano Bolig nu for alvor skal til at bygge kubiksmarte boliger og fællesskaber i Greve og Hillerød. Mette Thiberg og Niels Blom bringer samtidig nye kompetencer til Ikano Bolig:

”Som byggechef skal jeg især arbejde med kontraktstyring, koordinering og rammesætning af opgaver i forbindelse med vores byggesager. Det betyder meget for mig, at Ikano Bolig også har fokus på at give noget tilbage til lokalområdet. F.eks. ved at bidrage til en blandet og varieret boligmasse i hovedstadsområdet, så der bliver skabt gode og sunde boliger, som almindelige mennesker kan betale,” siger Mette Thiberg.

Niels Blom supplerer:

”Når grunden er købt, skal jeg sammen med blandt andre Mette udvikle projektet og sikre, at det kommer i mål fra A til Z. Det kræver et godt samarbejde mellem alle involverede i projektet – fra arkitekt og ingeniør over entreprenør og byggefolk til mægler i sidste ende. Her kan jeg trække på en lang erfaring, hvor jeg har prøvet mange forskellige ting i byggebranchen, blandt andet været selvstændig entreprenør. Så jeg kan se et byggeprojekt fra flere sider og er vant til at få forskellige mennesker til at arbejde i samme retning,” fortæller han.

Mette Thiberg er uddannet teknisk tegner, konstruktør og bygherrerådgiver. Hun kommer senest fra en stilling som byggechef i Boligforeningen 3B. Niels Blom kommer senest fra en stilling som projektudvikler hos Bonava og er oprindeligt uddannet ingeniør.


Om Ikano Bolig

Hos Ikano Bolig står vi op hver morgen for at udvikle boliger, der bringer mennesker sammen og giver dem en bedre hverdag. Med IKEA som en del af vores arv falder det os naturligt. Vi bygger gennemtænkt og til en fair pris. Men vi bygger mere end det. Vi bygger fællesskaber.


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak
René Brandt
Adm. direktør
René Brandt