2021-08-31 05:00Pressemeddelelse

Ikano Bolig opruster med ny garanti- og servicemedarbejder

Ikano Bolig tager nu yderligere skridt for at styrke kundetilfredsheden. Ejendomsudvikleren har ansat Lovisa Elgeborn, der skal fungere som bindeled mellem Ikano Bolig og de kunder, der har købt en bolig af Ikano Bolig. Det vil styrke forholdet til kunderne og dermed forbedre den samlede oplevelse for nuværende og kommende kunder.

Ikano Bolig vil give nuværende og kommende kunder den bedst mulige service og oplevelse, når de køber en bolig af Ikano Bolig. Derfor har man taget et nyt skridt, og har ansat en garanti- og servicemedarbejder, som skal styrke og forbedre dialogen med kunden, når de har købt en bolig.

”Kundetilfredsheden skal være helt i top, og vores kunder skal have den bedst mulige service, når de køber en bolig af os. For at kunne løfte den opgave, har vi brug for en dedikeret person med erfaring, der kan løfte opgaven sammen med resten af teamet. Lovisa har masser erfaring med netop kundeservice fra tidligere jobs, og vi glæder os derfor meget til at byde hende velkommen, og til at hun skal varetage og udvikle den funktion,” siger Ulrik Steen Jensen, udviklingsdirektør hos Ikano Bolig.

Lovisa Elgeborn har siden 2015 arbejdet med forskellige renoveringsprojekter, helhedsplaner og som beboerkoordinator. Herunder AKB Sjælør, Boligselskabet Friheden i Hvidovre og senest hos Frederiksbergs Forenede Boligselskaber, hvor hun har været beboernes indgang til de forskellige byggesager. Derudover har hun haft ansvaret for at håndtere kundehenvendelser og sørge for, at henvendelserne endte hos den relevante person og blev behandlet bedst muligt.

”Jeg glæder mig til at varetage denne rolle hos Ikano Bolig, hvor man vil gøre op med de traditionelle dogmer i byggebranchen og tilbyde kunderne en mere fleksibel og involverende tilgang, når de skal og er flyttet ind i deres nye bolig. Det er en stor oplevelse for mange af vores kunder at få nøglerne til deres nye bolig – og den oplevelse skal være bedst mulig,” siger Lovisa Elgeborn. 

Oprindeligt er Lovisa Elgeborn fra Sverige, men bor i dag på Nørrebro i København med sin kæreste.

 


Om Ikano Bolig

Ikano Bolig er en del af Ikano Group, der består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab.


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak