2022-03-03 06:00Pressemeddelelse

Ikano Bolig opruster med ny bæredygtighedschef

Lone Laursen er ansat som ny bæredygtighedschef hos Ikano Bolig, som gerne vil bevise, at boliger til de mange sagtens kan gøres bæredygtige. Med en mangeårig baggrund i udvikling af bæredygtigt boligbyggeri bliver Lone Laursen derfor en vigtig brik i Ikano Boligs ambitioner omkring den grønne omstilling. 

 

Lone Laursen tiltræder i februar 2022 som bæredygtighedschef hos Ikano Bolig. Ikano Bolig har en ambition om at forene boliger til de mange med bæredygtighed, og med ansættelsen af Lone Laursen sættes der turbo på ejendomsudviklerens grønne omstilling.

 

”Siden vores indtog på det danske marked, har vi kun oplevet fremgang. Vi bygger rigtig mange boliger, og de skal være så bæredygtige som muligt. Lone Laursen vil med sine 20 års erfaring fra tunge projekter med komplekse værdikæder være med til at løfte Ikano Bolig op på et helt nyt plan, hvad angår fokus på bæredygtighed og grøn omstilling,” lyder det fra Ulrik Steen Jensen, der er udviklingsdirektør hos Ikano Bolig.

 

Lone Laursen er uddannet arkitekt og kommer senest fra en stilling som projektleder hos JJW Arkitekter, hvor hun har arbejdet med store projekter inden for bl.a. alment boligbyggeri samt implementering af bæredygtighed som et forretningsområde. Det er Lone Laursens store fokus og engagement inden for bæredygtighed kombineret med praktisk designeerfaring, der gør hende særligt velegnet til stillingen hos Ikano Bolig:

 

Ikano Bolig arbejder for, at det skal blive økonomisk muligt for endnu flere danskere at flytte ind i attraktive boligområder, der byder på huse i god bæredygtig kvalitet og trygge nabofællesskaber. Lone Laursens forståelse og passion for det at kunne designe prisoptimerede og bæredygtige boliger er lige netop det, der gør hende oplagt til stillingen her hos os,” siger Ulrik Steen Jensen.

 

Ikano Bolig gjorde sit indtog på det danske boligmarked i 2017, og er i sammenligning med andre ejendomsudviklere relativt unge. Netop dét gør ifølge Lone Laursen Ikano Bolig særlig attraktiv som arbejdsplads:

 

”Jeg er meget glad for at være en del af en virksomhed i udvikling. Det giver mig mulighed for at sætte mit eget præg, så mine tanker og visioner omkring bæredygtighed kan blive en del af Ikano Boligs solide rodnet i fremtiden. Jeg glæder mig til at kombinere Ikano Boligs værdier omkring boliger til de mange med fokus på social bæredygtighed med den grønne bæredygtighed,” fortæller Lone Laursen, som tidligere også har været arkitekt hos Henning Larsen Architects og Crone Architects. 


Om Ikano Bolig

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017, og er en del af Ikano Group. Ikano Group, består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. www.ikanobolig.dk


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak