2021-11-19 09:26Pressemeddelelse

Ikano Bolig opfører 84 udlejningsboliger i Cirkelbuen i Hillerød

Ikano Bolig opfører 84 nye udlejningslejligheder i Cirkelbuen, hvor de første er klar til indflytning i forsommeren 2022. Med de nye udlejningsboliger håber Ikano Bolig på, at det bliver økonomisk muligt for endnu flere at flytte ind i et attraktivt boligområde, der byder på smart tænkte boliger i god kvalitet og i trygge nabofællesskaber. Bydelshuset Nærvær, som åbner næste år, bliver en central del af fællesskabet i Cirkelbuen. 

Ikano Bolig opfører 84 nye udlejningslejligheder i boligkvarteret Cirkelbuen i Hillerød. Lejlighederne, hvoraf de første er indflytningsklare i forsommeren 2022, ligger midt mellem naturen og byen på et område, hvor Ikano Bolig i forvejen har opført rækkehuse og parcelhuse. De nye udlejningsboliger tilbydes for at imødekomme den stigende efterspørgsel på udlejningsboliger i området for mennesker i alle faser af livet. Lejeboligerne skal sikre en naturlig tilvækst til området: 

”Vi er meget glade for at kunne tilbyde lejeboliger i Cirkelbuen, som netop har den gode beliggenhed og rammerne for et godt naboskab, vi i Ikano Bolig er så glade for,” fortæller René Brandt, som er administrerende direktør for Ikano Bolig. ”Vi oplever en stor interesse for området, hvor vi med en blanding af ejer- og udlejningsboliger glæder os over at kunne tilbyde hjem til mennesker i alle livets faser. Med udlejningsboligerne vil vi sikre en god tilvækst til området, og det skal være med til at sikre og skabe grundlag for et levende boligområde med et trygt nabofællesskab.” 

Naboskab og Nærvær

Et af de centrale elementer i Ikano Boligs bestræbelser for at skabe de bedste rammer for det gode nabofællesskab blandt både ejere og lejere er bydelshuset Nærvær, som Ikano Bolig bygger og stiller til rådighed for områdets beboere. Bydelshuset i Cirkelbuen åbner næste år og vil blive drevet af beboerne i området. Hos Ikano Bolig forventer man, at bydelshuset Nærvær kan være med til at bringe ejere og lejere sammen i Cirkelbuen.  

”Vi glæder os meget til at åbne dørene i bydelshuset Nærvær i Cirkelbuen. Vi har gode erfaringer med huset fra bl.a. et boligområde i Greve, hvor Nærvær åbnede i foråret i år og allerede har fostret en fredagsbar, en fælles madaften og en strikkeklub. Uanset om man er ejer, lejer eller bare bor i nærheden af et af vores boligområder, er man meget velkommen til at blive en del af fællesskabet og bydelsforeningen Nærvær,” fortæller René Brandt og fortsætter: ”Boligområder med mangfoldige boligformer er med til at bygge bro mellem forskellige mennesker og udvikler lokalsamfundet. Ved at nedbryde barrierer mellem naboer, ejere og lejere opnår vi i Ikano Bolig vores ambition om at tilbyde boliger til de mange mennesker, uanset om de lejer eller ejer.” 

Ikano Boligs nye udlejningsboliger i Cirkelbuen fordeler sig på 84 lejligheder. Er man interesseret i at høre mere om udlejningsboligerne, kan man henvende sig til Ikano Bolig på hej@ikanobolig.dk. 

Om Cirkelbuen

Cirkelbuen er et nyetableret boligkvarter i den nordlige del af Hillerød, kaldet Ullerødbyen, som i fremtiden kommer til at bestå af både rækkehuse, parcelhuse og lejligheder i tre etager. Indretningen af alle boligerne sker i samarbejde med IKEA, som bidrager til, at alle kvadrat- og kubikmeter bliver udnyttet bedst og så smart som muligt.  

Om bydelshuset Nærvær

Nærvær bliver Cirkelbuens bydelshus, som på ca. 170 m2 er indrettet med en café, hvor der er plads til fællesspisning, arrangementer og lignende. Der vil være en stor udeplads med en overdækket terrasse til grillarrangementer og andre udendørsaktiviteter. Foruden cafeen er der også et anretterkøkken, et værksted og et multirum, som fx kan benyttes som puderum til børnene eller yoga-undervisning. Huset skal drives af områdets beboere og foreningens medlemmer, som selv bestemmer, hvordan de ønsker at benytte sig af husets muligheder, og hvordan det skal indrettes.  

 


Om Ikano Bolig

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017 og er en del af Ikano Group. Ikano Group består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. Læs mere på Ikanobolig.dk


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak