2020-05-12 07:00Pressemeddelelse

Ikano Bolig fremskynder byggestarten af to boligprojekter under Covid-19 krisen

null

Ikano Bolig sætter byggeriet i gang af to boligprojekter i Hillerød og Greve. Boligprojekterne har en samlet salgssum på over 160 mio. kr., og boligerne vil allerede stå klar til indflytning i begyndelsen af næste år.

Ikano Bolig, som er en del af Ikano Gruppen, er klar til at tage første spadestik på to boligprojekter i Storkøbenhavn. Det sker, selvom virksomheden kun har solgt ca. en fjerdedel af boligerne.

”Det kan ligne et sats midt i en turbulent tid med usikre fremtidsudsigter. Men vi mener, at vi – som en af de virksomheder, der har den økonomiske styrke til at gøre det – bør gå foran og sætte gang i markedet, beskæftigelsen og samfundet igen. Derudover tror vi på, at der fremover vil være en stor efterspørgsel på rækkehuse uden for København, hvor folk kan nyde naturen og fællesskabet i trygge rammer. Derfor påbegynder vi byggeriet i Greve og i Hillerød, så vi, vores håndværkere og vores leverandører kan komme videre,” siger René Brandt, der er administrerende direktør hos Ikano Bolig.

Nærvær og boliger til alle

Boligprojekterne, som har en samlet salgssum på over 160 mio. kr., er født ud af Ikano Boligs strategi om at kunne tilbyde godt beliggende boliger i Storkøbenhavnsområdet til helt almindelige mennesker og til en pris, de fleste har råd til at betale.

”Vi arbejder for, at det skal blive økonomisk muligt for endnu flere danskere at flytte ind i attraktive boligområder, der både byder på huse i høj kvalitet og trygge nabofællesskaber. Et godt hjem handler ikke kun om livet inde i husene, men også om nærvær og livet omkring dem. Vi ønsker at være med til at gøre hverdagen bedre for både vores købere og for vores naboer, og den tanke er en grundpille under alle vores boligprojekter,” siger René Brandt.

De kommende boligområder i Greve og Hillerød får blandt andet et fælles Nærværshus, som de nye beboere vil kunne tage i brug, når de flytter ind i begyndelsen af det nye år. Nærværshuset skal understøtte det sociale liv i boligområdet og i resten af byen, hvor der blandt andet kan arrangeres fællesspisninger. Det første Nærværshus vil stå klar i starten af 2021.

Boligprojekterne består af 1 og 2 plans rækkehuse, og indretningen sker i samarbejde med IKEA, som skal bidrage til, at alle kubikmeter bliver udnyttet bedst muligt. De første beboere i Greve er flyttet ind.

For yderligere information, kontakt:

Kommunikations – og marketingchef, Magdalena Misiak, 23 67 55 42, magdalena.misiak@ikanobolig.dk


Om Ikano Bolig

Hos Ikano Bolig står vi op hver morgen for at udvikle boliger, der bringer mennesker sammen og giver dem en bedre hverdag. Med IKEA som en del af vores arv falder det os naturligt. Vi bygger gennemtænkt og til en fair pris. Men vi bygger mere end det. Vi bygger fællesskaber.


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak
René Brandt
Adm. direktør
René Brandt