2021-09-23 06:18Pressemeddelelse

Ikano Bolig ansætter senior projektudvikler

Ikano Bolig fortsætter sin oprustning på det danske boligmarked. Ejendomsudvikleren har ansat Kasper Lindgren som senior projektudvikler. Hans fokus skal både være på Ikano Boligs igangværende og kommende projekter. Kasper Lindgren kommer fra en stilling som projektudviklingschef hos PensionDanmark.  

Ikano Bolig har ansat Kasper Lindgren som senior projektudvikler. Han har tidligere arbejdet med udvikling af byområder og bolig- og erhvervsprojekter af forskellig karakter hos PensionDanmark, og før det var det med hotel- og kontorbyggeri hos Skanska.  

Hos Ikano Bolig skal han i første omgang stå for udviklingens af selskabets projekter i Hillerød og Ballerup.

”Vi er meget glade for at byde Kasper velkommen, og vi ser frem til et godt og frugtbart samarbejde. Kasper kommer med en bred erfaring fra projektudvikling, som vil kunne understøtte vores arbejde med at skabe de bedste boligområder til glæde for vores kunder. Vi har brug for netop viden og erfaring med by- og boligudvikling, da vi har en række spændende projekter i pipeline, hvor Kaspers erfaring er særdeles brugbar for os,” siger Ulrik Steen Jensen, udviklingsdirektør hos Ikano Bolig. 

Chance for indflydelse 

Kasper Lindgren ser frem til sin nye rolle hos et af landets mest ambitiøse boligudviklere. 

”Jeg ser frem til at blive en del af en virksomhed med et unikt værdisæt og en ambitiøs vækststrategi. Samtidig er det også en ung virksomhed her i Danmark, hvor der er spændende muligheder for at præge udviklingen og skabe noget enestående for vores kunder. Den rejse ser jeg enormt meget frem til,” siger Kasper Lindberg Lindgren. 

Privat bor Kasper med sin kæreste Ea i Vallensbæk Strand, og sammen har de datteren Olivia på 1,5 år. 


Om Ikano Bolig

Hos Ikano Bolig står vi op hver morgen for at udvikle boliger, der bringer mennesker sammen og giver dem en bedre hverdag. Med IKEA som en del af vores arv falder det os naturligt. Vi bygger gennemtænkt og til en fair pris. Men vi bygger mere end det. Vi bygger fællesskaber. Ikano Bolig er en del af Ikano-gruppen, som i Danmark også tæller Ikano Bank. Læs mere på www.ikanobolig.dk


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak