2023-11-14 06:00Pressemeddelelse

Det gamle rådhus i Høje-Taastrup vækkes til live med julekoncert torsdag 30. november

Torsdag den 30. november vil der blive spredt julestemning på det gamle rådhus i Høje-Taastrup, når Ikano Bolig inviterer lokalområdet inden for til en magisk julekoncert med alt fra folkemusik til fællessang og salmer. Mezzosopran Andrea Pellegrini og strygekvartetten LiveStrings fra bl.a. X Factor vil levere en koncertoplevelse, der vil sprede julestemning i atriumgården på det tidligere rådhus, som kan rumme op til 500 mennesker. Koncerten, som arrangeres i samarbejde med Taastrup Musikforening, støtter indsamlingen til at købe et nyt flygel til Taastrup Kulturcenter. 

Jul i den gamle atriumgård
Ikano Bolig, som i dag ejer den gamle rådhusgrund i Høje Taastrup, ønsker med julekoncerten at samle borgerne i Taastrup og omegn til en hyggelig aften: 

”Kommunens borgere er kommet på rådhuset gennem mange år. Nu står bygningerne tomme, og mens vi venter på at opføre boliger, vil vi gerne fylde liv i dem for en aften og skabe ægte julestemning og en god og hyggelig oplevelse for borgerne. Den store atriumgård midt i det gamle rådhus er som skabt til skønsang og koncert, og Andrea Pellegrini og LiveStrings er det perfekte match til sådan en aften. Jeg glæder mig meget til, at vi kan skabe liv i de gamle bygninger med juleklange og til at møde en masse af de lokale borgere,” siger René Brandt, der er direktør for Ikano Bolig, som bygger boligområder i bl.a. Hillerød, Greve og Værløse:  

"Hos Ikano Bolig bygger vi boliger, hvor mennesker i alle aldre og livets faser kan bo sammen i et stærkt lokalsamfund. Livet foregår ikke bare i husene, men mellem mennesker i fællesskab, nærvær og i hyggelige rammer, og det er netop det, vi ønsker at skabe ved julekoncerten i det gamle rådhus,” siger René Brandt.  

Koncerten støtter indsamlingen til et nyt flygel i Taastrup Kulturcenter
Publikum kan se frem til en aften fyldt med klassisk musik, folkemusik, kendte og ukendte arier, sange, salmer og fællessang. Koncerten støtter desuden indsamlingen til et nyt flygel til Taastrup Kulturcenter og arrangeres i samarbejde med Taastrup Musikforening. Der vil være mulighed for at købe drikkevarer og snacks under arrangementet. Billetter til koncerten koster 100 kr. for voksne og er gratis for børn og unge. Koncerten starter kl. 19, og dørene åbner kl. 18. 


Om Ikano Bolig

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017 og er en del af Ikano Group. Ikano Group består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. Læs mere på Ikanobolig.dk


Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak