2021-11-11 12:23Nyheder

Vil du drive design og optimering på vores signaturboliger?

Har du solid erfaring med at finde marginalerne, og trives du med at optimere på detaljer og processer både fra dit skrivebord og på byggepladsen? Så bliv Ikano Boligs nye designchef, hvor du vil eje, udvikle og drive virksomhedens design- og byggeprogram for at sikre bæredygtige boliger, der bliver lidt bedre etape for etape.

Driv optimeringen på forretningens boliger
Du bliver ansvarlig for at drive designet på Ikano Boligs rækkehusbyggerier og løbende at optimere alt fra planløsninger over materialevalg til processer og logistik på byggepladsen. I samarbejde med projektudviklerne, rådgivere og entreprenører kommer du med oplæg til, hvad der kan ændres for at optimere byggeriet imellem hver etape med hensyn til både design og den bæredygtighed, hele branchen forholder sig til i øjeblikket.

Du kommer derfor til at kigge på marginaler og beregne effektiviseringer på papiret og i virkeligheden, ligesom du får nær berøring med køberne ved at opsamle feedback på optimeringsmuligheder via de såkaldte ’hjemmebesøg’.

I Ikano Bolig er der ikke langt fra snak til action, så du kommer hurtigt til at opleve, at dine forslag bliver implementeret, ligesom du får mulighed for at udnytte din solide, akkumulerede viden til at gøre en forskel for de mange mennesker – alt sammen på fair betingelser. Med baggrund i virksomhedens ambitiøse strategi får du reel mulighed for at designe, opbygge og videreudvikle dit job og dette nye område.

Tæt parløb – men alligevel eneansvarlig
Du og den nye bæredygtighedschef, som netop er ved at blive rekrutteret, kommer til at danne tæt parløb omkring byggeomkostninger, brugeroplevelse og optimeringer. Du bliver desuden en del af et team på 5 projektudviklere, garanti- og servicemedarbejdere samt udviklingsdirektøren, som du refererer til. Stillingen er ny og du kommer til at forme området hos Ikano Bolig, så du skal have mod på at stå alene – dog altid med mulighed for sparring, support og et godt grin med alle dine kollegaer, der ser frem til at udnytte din viden til at optimere deres projekter.

Du og dine pt. 16 kollegaer sidder i et åbent kontormiljø, hvor der er en fri og uformel omgangstone. Desuden får du et stærkt kapitaltungt bagland og skarpe kollegaer indenfor alle de øvrige støttefunktioner, som en ung og voksende virksomhed – der er en del af en international koncern – har.

Ikano Boligs virksomhedskultur er mere afslappet end så mange andres og er drevet af et værdisæt, som du vil kunne mærke – både i forhold til samarbejdspartnere, men også i forhold til kunder og kollegaer.

Verdensmester i optimering og kommunikation med stor teknisk forståelse
Der er mange veje ind i denne stilling. Du kan fx være uddannet bygningskonstruktør, ingeniør, arkitekt eller måske sidder du hos et typehusfirma og optimerer i dag. Du har en byggeteknisk baggrund eller forståelse kombineret med solid erfaring fra byggeriets design- eller optimeringsfase, og du er ajour med det seneste indenfor materialer og tiltag. Så du forstår byggeriet fra designfasen over optimering ved skrivebordet til processerne på arbejdspladsen, og du er vant til at udfordre status quo ligesom du har det sorte bælte i at beregne, minimere og effektivisere.

Du vil også udnytte din evne til at lytte til dine kunder, kollegaer og samarbejdspartnere for hele tiden at forbedre Ikano Boligs byggerier, for du er modtagelig og åben overfor nye tanker, idéer og forslag, uanset hvor de kommer fra. Du er god til at kommunikere åbent og imødekommende med alle folk også uden for dit felt, og din nysgerrighed kombineret med din personlige pondus og naturlige myndighed gør, at du let samarbejder på tværs af mange fagligheder – også når du er iført sikkerhedssko og hård hat.

Spørgsmål og ansøgning
Rekrutteringsprocessen varetages af konsulentvirksomheden Venaris Executive Search. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Head of Research Mie Wisbøl på +45 51 203 703. Klik på apply via linket her https://www.careers-page.com/venaris/job/673YRW for at uploade dit CV - du behøver ikke at medsende ansøgning. Alle henvendelser behandles fortroligt. Se mere om Venaris Executive Search her: www.venaris.dk


Om Ikano Bolig

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017 og er en del af Ikano Group. Ikano Group består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. Læs mere på Ikanobolig.dk