2023-12-11 13:25Nyheder

Praktikant med interesse for social bæredygtighed og byudvikling til Ikano Bolig

Studentermedhjælper

Er du fagligt optaget af byudvikling og social bæredygtighed i det byggede miljø? Vil du prøve dine kompetencer af i praksis på en spændende arbejdsplads i vækst, hvor du får indblik i hele forretningen?

Hos Ikano Bolig arbejder vi strategisk og operationelt med fællesskaber og naboskab. Vores koncept hedder Nærvær, og det er integreret i alle vores processer; før vi bygger, når vi bygger, og efter beboerne er flyttet ind. Et centralt element i Nærvær er bydelsforeningen og bydelshuset, som vi opbygger i vores områder. I foråret 2024 skal vi i samarbejde med Aart gennemføre en spørgeskemaundersøgelse, der har til formål at tage temperaturen på naboskabet og effekten af vores fællesskabende indsatser i de områder, hvor vi bygger. Det er bl.a. her, du kommer ind i billedet!

Dine arbejdsopgaver

  • Assistere med planlægning og implementering af vores naboskabsundersøgelse i to områder samt efterfølgende databehandling.
  • Medvirke til igangsætning af Nærvær i vores område i Hillerød; herunder planlægge og afholde aktiviteter og events i vores boligområder sammen med beboere, understøtte relationsdannelse og fællesskaber og skabe lokalt engagement og ejerskab.
  • Understøtte div. processer ifm. forretningsudvikling samt grøn bæredygtighed i vores byggeri.
  • Interne serviceopgaver på tværs af kontoret.

Du får et unikt indblik i de muligheder og udfordringer, der opstår, når vi udvikler og bygger nye boligområder. Du bliver en del af forretningsudviklingsteamet, hvor der er stort fokus på bæredygtighed. Hvis du har interesse for det, vil der være mulighed for supplerende arbejde med øvrige bæredygtighedsaspekter såsom klimaregnskaber og ESG-rapportering.

Hvem er du?

Vi søger en studerende, der:

  • er vild med lokal mobilisering og kapacitetsopbygning
  • gerne har erfaring med frivilligledelse
  • er struktureret, systematisk og kan arbejde med kvantitative og kvalitative metoder
  • studerer sociologi, byplanlægning, antropologi eller anden relevant uddannelse

Hvem er Ikano Bolig?

Ikano Bolig A/S er en udviklingsvirksomhed med rødder i Sverige. Vi er en del af Ikano Group, som er startet af den samme grundlægger som IKEA.

Vores team i Danmark holder til i Stationsparken 25, 1. tv. i Glostrup. Vi er en blandet skare af forskellige faggrupper, som dagligt arbejder sammen på kryds og tværs af fagligheder for at skabe gode boliger og glade kunder.

Vi udvikler og bygger funktionelle boliger og skaber boligområder med fokus på fællesskab, nærvær og det gode naboskab. Vi arbejder for at finde simple og meningsfulde løsninger, der gør livet enklere for vores kunder, så de kan fokusere på at leve det gode hverdagsliv.

Praktiske forhold

Stillingen er fuldtid (37 timer/uge) og skal indgå som en del af din uddannelse. Arbejdstiden ligger primært indenfor normal arbejdstid, men der vil også være aften- og weekendarbejde. Praktikperioden løber fra 1. februar 2024 til 30. juni 2024. Vi tilbyder en praktikløn (erkendtlighed) på 3.000 kr./måned samt gratis morgenmad og frokost.

Arbejdet foregår både på vores kontor i Glostrup, og i de områder vi udvikler. Transport til boligområder godtgøres og ligger i arbejdstiden.

Nysgerrig?

Er du interesseret, skal du sende en ansøgning til Michael Hedegaard, chef for social bæredygtighed, på mail: michael.hedegaard@ikanobolig.dk senest den 10. januar 2024.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning afsted med det samme.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte til Michael Hedegaard på +45 2215 9220 – også mellem jul og nytår.

Du kan finde mere information om Ikano Bolig A/S på www.ikanobolig.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!



Om Ikano Bolig

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017 og er en del af Ikano Group. Ikano Group består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. Læs mere på ikanobolig.dk


Kontaktpersoner

Michael Hedegaard Jensen
Chef for social bæredygtighed
Michael Hedegaard Jensen