2021-02-18 11:56Nyheder

Kom i praktik som fællesskabsudvikler hos Ikano Bolig

null

Brænder du for boligudvikling og social bæredygtighed? Vil du prøve dine kompetencer af i praksis på en spændende arbejdsplads i vækst? Vi søger en udadvendt studerende med masser af gå-på-mod og flair for mennesker. Er det dig?

Hvem er Ikano Bolig?

Vi udvikler og bygger kubiksmarte boliger og skaber trygge boligområder med fokus på fællesskab, nærvær og det gode naboskab. Vi arbejder for at finde simple og meningsfulde løsninger, der gør livet enklere for vores kunder, så de kan fokusere på at leve det gode hverdagsliv.

Din rolle

Vi har et koncept, der hedder Nærvær, som er hjertet i vores boligområder. Det er et bydelshus, der drives af en frivillig forening. Og det er her, du kommer ind i billedet. Bydelshuset kan bruges til alverdens sociale arrangementer og aktiviteter for områdets beboere.

Dine arbejdsopgaver:

 • Planlægge og afholde sociale arrangementer og aktiviteter
 • Skabe engagement blandt de frivillige og motivere dem til at tage ejerskab over bydelshuset
 • Observere og foretage sociologiske analyser på baggrund af vores indsatser
 • Indsamle erfaring, så vi kan blive klogere på social bæredygtighed

I rollen som fællesskabsudvikler vil du få et unikt indblik i udfordringerne ved udvikling af nye boligområder og social bæredygtighed. Du vil blive udfordret, men vi lover, at du også vil udvikle værdifulde kompetencer til dit CV.

Din profil

Vi søger en studerende, der:

 • Har interesse for lokale fællesskaber og aktivering af frivillige
 • Arbejder struktureret
 • Tænker analytisk og har et stort teoretisk og metodisk kendskab
 • Er idérig og kreativ
 • Har gå-på-mod
 • Er udadvendt
 • Måske studerer byplanlægning, sociologi, antropologi eller performance design. Det kan også være, at du tager en anden uddannelse, som er relevant

Praktiske forhold

Stillingen er fuldtid (37 timer ugentligt) og skal indgå som en del af din uddannelse. Praktikperioden løber fra 1. september 2021 til 31. december 2021. Vi tilbyder en praktikløn på 3000 kr. om måneden, og der er gratis morgenmad og frokost i kantinen.

Arbejdet vil hovedsageligt foregå på vores kontor på Stationsparken 21, 2600 Glostrup. Men der vil også være arrangementer og aktiviteter i vores boligområder i Greve og Hillerød.

Send din ansøgning til cecilie.madsen@ikanobolig.dk

Har du spørgsmål til stillingen, er du også velkommen til at ringe på tlf.: 42 40 23 33

Samtaler afholdes løbende.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Ikano Bolig

Hos Ikano Bolig står vi op hver morgen for at udvikle boliger, der bringer mennesker sammen og giver dem en bedre hverdag. Med IKEA som en del af vores arv falder det os naturligt. Vi bygger gennemtænkt og til en fair pris. Men vi bygger mere end det. Vi bygger fællesskaber.

Kontaktpersoner

Magdalena Misiak
Kommunikations- og marketingchef
Magdalena Misiak
René Brandt
Adm. direktør
René Brandt