2021-12-09 09:46Nyheder

Kom i praktik som byudvikler hos Ikano Bolig

Praktik Ikano Bolig byudviklerKom i praktik hos Ikano Bolig som byudvikler

Er du fagligt optaget af byudvikling og social bæredygtighed? Vil du prøve dine kompetencer af i praksis på en spændende arbejdsplads i vækst, hvor du får indblik i hele forretningen? Vi søger en udadvendt studerende med masser af gå-på-mod. Er det dig?

Vores koncept Nærvær er integreret i alle vores processer. Før vi bygger, når vi bygger og efter beboerne er flyttet ind. Et centralt element i Nærvær er det bydelshus, som vi bygger til området. Det drives af lokale frivillige, og det er bl.a. her, du kommer ind i billedet.

Dine arbejdsopgaver:

  • Understøtte relationer og fællesskaber lokalt - og medvirke til at skabe engagement og ejerskab.
  • Planlægge og afholde events i vores boligområder sammen med beboere.
  • Lave undersøgelser og analyser af ”livet mellem husene”.
  • Deltage i diverse processer ift. udvikling, byggefase, salg og aflevering.
  • Interne serviceopgaver på tværs af kontoret.

Du får et unikt indblik i muligheder og udfordringer, når vi udvikler og bygger nye boligområder. Dit fokus er på social bæredygtighed, og du bliver en del af et stærkt team med forskellige roller og fagligheder på feltet. Du vil blive udfordret, og du skal udfordre os.

Hvem er du?

Vi søger en studerende, der:

  • Er vild med lokal mobilisering og frivilligledelse.
  • Tænker analytisk og kan omsætte teori og metodik til handling.
  • Arbejder struktureret.
  • Har gå-på-mod og er udadvendt.
  • Måske studerer byplanlægning, (by)sociologi, antropologi eller performance design. Det kan også være, at du tager en anden uddannelse, som er relevant.

Praktiske forhold

Stillingen er fuldtid (37 timer/uge) og skal indgå som en del af din uddannelse. Arbejdstiden ligger primært indenfor normal arbejdstid, men der vil også være aften- og weekendarbejde. Praktikperioden løber fra 1. februar 2022 til 30. juni 2022. Vi tilbyder en praktikløn på 3.000 kr./måned samt gratis morgenmad og frokost fra kantinen.

Arbejdet foregår både på vores kontor i Glostrup og i de områder vi udvikler. Transport til boligområder godtgøres og ligger i arbejdstiden.

Nysgerrig?

Er du interesseret, skal du sende en ansøgning til Projektleder for Social Bæredygtighed på mail: michael.hedegaard@ikanobolig.dk senest den 3. januar 2022.

Vi afholder samtaler løbende, så send din ansøgning afsted med det samme.

Hvis du har spørgsmål, er du også meget velkommen til at kontakte til Michael Hedegaard på +45 22 15 92 20.

Vi glæder os til at høre fra dig!

 

Hvem er Ikano Bolig?

Ikano Bolig A/S er en udviklingsvirksomhed med rødder i Sverige. Vi er en del af Ikano Gruppen, som er startet af den samme grundlægger som IKEA.

Vores team i Danmark holder til i Stationsparken 21, st. i Glostrup. Vi er en blandet skare af forskellige faggrupper, som dagligt arbejder sammen på kryds og tværs af fagligheder for at skabe gode boliger og glade kunder.

Vi udvikler og bygger kubiksmarte boliger og skaber boligområder med fokus på fællesskab, nærvær og det gode naboskab. Vi arbejder for at finde simple og meningsfulde løsninger, der gør livet enklere for vores kunder, så de kan fokusere på at leve det gode hverdagsliv.

Du kan finde mere information om Ikano Bolig A/S på www.ikanobolig.dkOm Ikano Bolig

Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017 og er en del af Ikano Group. Ikano Group består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien. Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. Læs mere på ikanobolig.dk

Kontaktpersoner

Michael Hedegaard Jensen
Projektleder for Social Bæredygtighed
Michael Hedegaard Jensen