2024-04-17 06:00Nyheder

Carola Lavén udnævnt til ny administrerende direktør for svenske Ikano Bostad

Carola Lavén

Carola Lavén er udnævnt til ny administrerende direktør for vores svenske moderselskab Ikano Bostad. Carola tiltræder sin nye rolle i efteråret 2024 og efterfølger Robert Jaaniste, der planlægger at gå på pension efter 15 år som administrerende direktør. 

 

Carola Lavén har senest været administrerende direktør for Besqab, et børsnoteret boligudviklingsselskab i Stockholm. Hun har en Master of Science in Engineering fra KTH Royal Institute of Technology og har 30 års erfaring i forskellige roller i ejendomsbranchen. Hun var blandt andet Business Area Manager for Property Development hos NCC i seks år og har arbejdet ti år som Business Development Manager hos Atrium Ljungberg. 

Carola har bred erfaring med projektudvikling og porteføljestyring og en ledelsesstil, der passer godt ind i vores virksomhedskultur. Vi ser store muligheder forude for Ikano Bostad, og jeg tror på, at Carola sammen med teamet hos Ikano Bostad har det, der skal til, for at virksomheden kan udvikle sig og vokse, siger Lars Thorsén, CEO i Ikano Group. 
 

Jeg ser frem til at påtage mig rollen som administrerende direktør for Ikano Bostad. Jeg er drevet af at arbejde med fast ejendom og boligudvikling, der har en vigtig indvirkning på samfundet. At arbejde for en virksomhed med et langsigtet perspektiv og et ønske om at udvikle en bæredygtig og konkurrencedygtig virksomhed føles motiverende. Men jeg er også tiltrukket af, at jeg arbejder i en international koncern med en bred vifte af kompetencer. Ikanos virksomhedskultur og kerneværdier ligger meget tæt på min egen," siger Carola. 

 

"Vi byder Carola varmt velkommen til Ikano Bostad og vil også gerne takke Robert for hans fantastiske præstationer gennem årene. Roberts bidrag har haft stor betydning for Ikano Bostads vækst, og vi er glade for at have Carola med os til at fortsætte rejsen mod at skabe billige og bæredygtige boliger til de mange mennesker," slutter Lars. 


Om Ikano Bolig

Danske Ikano Bolig har udviklet og bygget boliger i Danmark siden 2017 og er sammen med Ikano Bostad, en del af Ikano Group.  
Ikano Group består af en række virksomheder inden for forskellige forretningsområder som bank, bolig, produktion, forsikring m.m. Ikano Group blev grundlagt i 1988 og ejes af Kamprad-familien.  
Ikano Boligs mission er at forenkle de mange menneskers liv ved at udvikle funktionelle og kubiksmarte boliger og boligområder, der inviterer til det gode liv og naboskab. www.ikanobolig.dk 


Kontaktpersoner

René Brandt
Adm. direktør
René Brandt