2019-01-11 11:50Pressmeddelande

Identx är nominerade till Årets Byrå

Linköpingsbyrån Identx kommunikation är en av de svenska byråer som har fått högst betyg av sina kunder, enligt Regis årliga undersökning. Därmed har Identx blivit nominerad till Årets Byrå i kategorin PR med en byråintäkt på över 15 miljoner kronor. Även flera byråer i regionen är nominerade till Årets Byrå, men i andra kategorier, vilket visar på den stora kompetens som finns i närområdet inom kommunikation, PR och reklam.

Identx är en av fem nominerade byråer i kategorin PR 15+ MKR, där nomineringen grundar sig på Regis undersökning där man har intervjuat kunder till svenska byråer. Undersökningen baseras på ”Nöjd Kund Index” och innefattar 13 kriterier, med allt från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet, affärsnytta och engagemang. 

– Att bli nominerad till ett pris där kunden är betygsättare är det bästa kvittot man kan få och det visar verkligen att vi gör ett bra jobb, vilket självklart är vårt mål och drivkraft. Vi har många och långa kundrelationer och att kunderna uppskattar vårt arbete är det viktigaste för oss, säger Karin Ljungmark Malmström, vd på Identx. 

Identx växer och blir starkare
De senaste fem åren har Identx vuxit rejält. Byrån har dubblerat omsättningen och blivit nästintill dubbelt så många anställda. Sedan ett år tillbaka är byrån en hel av H&H Group – en av Sveriges största kommunikationskoncerner med systerbyråer i Stockholm, Malmö, London och Shanghai.

– Att vara en del av en större koncern ger oss mer styrka att växa och utvecklas. Vi arbetar brett, både med offentliga och privata kunder, och med vårt nya koncernnätverk har vi breddat vår kompetens, nätverk och kan nu ta oss an större uppdrag än tidigare, fortsätter Karin Ljungmark Malmström.

Regionen är stark inom kommunikation 
Förutom Identx är östgötabyråerna Linkin och Byn nominerade i kategorin Reklam 7- 15 Mkr. 

– Det är väldigt roligt att våra branschkollegor också är nominerade. De är proffsiga och duktiga på det de gör och vi har samarbetat med båda byråerna i flertalet projekt under åren. Vi befinner oss alla i en spännande tillväxtregion där behovet av våra respektive tjänster är stort, och förhoppningsvis växer än mer, säger Karin Ljungmark Malmström.

Fakta om Årets Byrå: 
För 19 året utses Årets Byrå i Sverige av Regi i samarbete med Resumé. Utvärderingen görs av byråernas största kunder utifrån Regis årliga studie med "Nöjd Kund Index". Undersökningen innefattar 13 kriterier, från kreativitet och strategisk kompetens till digital förmåga, proaktivitet, affärsnytta och engagemang. Vinnarna av Årets Byrå koras i Stockholm den 21 februari.

Läs mer på: https://www.resume.se/nyheter/artiklar/2019/01/11/de-kan-vinna-arets-byra-2019/

 Om Identx Kommunikation

Identx kommunikation är specialister inom varumärke och PR. Företaget har 15 medarbetare med kontor i Linköping, Stockholm och Jönköping. Identx är sedan 2018 en del av kommunikationskoncernen H&H Group.


Kontaktpersoner

Anna Lindberg
vd, Identx kommunikation
Anna Lindberg