Senaste nyheterna

Instagram

Om Hotell Gío

Giò öppnar den 31 mars 2020 och har 180 rum i olika storlekar, både för den som reser själv, den som vill bo länge, de som reser ett helt gäng och de som vill ha en romantisk helg med utsikt över hela Stockholm. I entrén finns Bar & Restaurang Mama Giò som fokuserar god, italiensk mat och en varm och välkomnande atmosfär.

1957 invigdes Hagahuset på Råsundavägen 1 i Solna. Byggnaden har fått sin ursprungliga inspiration av arkitekten och formgivaren Giò Pontis samtida Pirellihus i Milano och Hotel Giò spinner vidare på detta med de tidstypiska trapporna, konstverken och dörrarna. Giòs koncept, design och inredning andas italienskt 50-tal och är framtagen av en av Sveriges absolut främsta på området – Spik Studios i Göteborg. De har under de senaste åren tagit fram koncept och design för bland annat Steam Hotel i Västerås, MJ´S i Malmö och Hotel Pigalle i Göteborg.

Från uteserveringen går en gångbro över till Hagaparken och det tar 10 minuter att gå till Friends arena, Karolinska sjukhuset, Mall of Scandinavia, pendeltåg, tvärbana och inom några år även tunnelbana.

Giò är anslutet till Best Western Hotels & Resorts som BW Signature Collection by Best Western och ger därmed alla gäster tillgång till bland annat det globala och prisbelönta lojalitetsprogrammet Best Western Rewards. Giò ägs och drivs av KFUM Central, en ideell förening med 3000 medlemmar med säte på Norrmalm. Vi har ägt hotell sedan 1890-talet och driver Kom Hotel på Döbelnsgatan sedan 1971 och kan nu stolt utöka hotellverksamheten med Giò. Allt överskott från hotellverksamheten tillfaller föreningen som bedriver verksamhet inom idrott, läger, kultur, integration och internationellt arbete, företrädelsevis för ungdomar.

Kontaktpersoner

Communications Manager
Corinna Björk
General Manager
Eva Ilskog
Food & Beverage Manager
Marina Lundblad
Torbjörn Brown
VD Kom Hotel AB/Hotel Giò
Torbjörn Brown