2021-06-04 06:05Pressmeddelande

Hasselbacken visar EM med Stockholms bästa utsikt

Fotbolls-EM på storbildsskärm på Restaurang Hasselbacken 
Hasselbacken kommer att visa utvalda matcher på storbildsskärm i Hazeliussalen med tillgång till en enorm terrass med Stockholms bästa utsikt.

Med city ett stenkast bort och hela härliga Djurgården utanför är det här det perfekta stället för att äta en bit god mat, heja fram sitt lag och hänga på terrassen och njuta av sommaren.

Bokning med max 4 personer per bord. Hamburgare och fräscha sommaralternativ står på menyn. Både mat och dryck beställs från en app vid bordet, liksom betalning med kort eller Swish.

Tyvärr kommer vi i dagsläget inte kunna visa matcherna som startar 21:00 p.g.a rådande pandemi men står redo att öppna upp om restriktionerna förändras. Hazeliussalen stänger 20:30 - men restaurang 85 och hela härliga trädgården är öppen till 22.30.

Läs mer och boka här: https://hasselbacken.com/sv/em-fotboll/


Välkommen till Hasselbacken & heja fram ditt lag!!!


Om Hotell Hasselbacken

Välkommen till Hotell Hasselbacken! Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- & eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som företagsevenemang. Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Våra hotellrum är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.