2023-10-03 11:14Pressmeddelande

Fira glittrande nyår med 'DIAMONDS ON PARADE CABARET' på Hasselbacken

Diamonds on Parade CabaretDiamonds on Parade Cabaret

På anrika Hasselbacken har det festats i sus och dus i flera århundranden och nyårsafton är självklart inget undantag. I år firar Hasselbacken nyår med både en flott 4-rätters nyårssupé och DIAMONDS ON PARADE CABARET, en glittrande burlesk- och cabaretshow under ledning av Miss Diamond - the Goddess of Swedish Burlesque.

DIAMONDS ON PARADE CABARET pågår under hela kvällen och bjuder på diamanter på rad i form av burleskartisterna Raven Wine, Greta Noire och Lexi Nox ackompanjerade av sång av Contessa Le Frou, en burlesk sångerska. Förutom ett och annat häpnadsväckande trix på scenen så bjuds det även på trolleritrix av SM-finalisten i trolleri - trollerimadamen Hanna Günther.

Det blir en helkväll med god mat, sprakande underhållning och ett tolvslag med storlagen utsikt över Stockholm inlopp. 

För bordsbokning och mer information: www.hasselbacken.com/nyår. Det går även att köpa ett hotellpaket där både middag och boende ingår. 

 

VAD: Nyårssupé och 'Diamonds on Parade Cabaret'
VAR: Hasselbacken, Hazeliusbacken 20
NÄR: 31 december, kl. 19.00 - 02.00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Om Hotell Hasselbacken

Välkommen till Hotell Hasselbacken! Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- & eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som företagsevenemang. Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Våra hotellrum är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.