2021-08-11 12:30Pressmeddelande

Fabulös brunchpremiär på Hasselbacken med Mrs M och Bea Szenfeld

Hasselbackspotatisen gör comeback av rang på brunchen. Den klassiska knölen blir nu ordentligt dekadent med ingredienser som wagyu, kaviar, tryffel, havskräftor, tångrom och Västerbottensost som sidekicks. Foto: Hasselbacken/Mats FrödinHasselbackspotatisen gör comeback av rang på brunchen. Den klassiska knölen blir nu ordentligt dekadent med ingredienser som wagyu, kaviar, tryffel, havskräftor, tångrom och Västerbottensost som sidekicks. Foto: Hasselbacken/Mats Frödin

I helgen (14 & 15 augusti) har Hasselbacken efterlängtad premiär av brunchen. Med ny à la carte-meny inspirerad av Hasselbackspotatisen, det ohutligt dekadenta och internationella klassiker tar Hasselbacken åter plats på Stockholms brunchkarta.

Till premiären har Agent FAB’s Fabulous Circus med Mrs M och gästande Bea Szenfeld bjudits in för att skänka lite extra stjärnglans och ljuva toner. Agent FAB är minst sagt fabulös – Mrs M och Bea Szenfeld är två vintageproffs i respektive grenar och har nu slagits sig samman för att ge en extraordinär brunchupplevelse. Bea Szenfeld är en av Sveriges främsta designers med både gott öga och öra för vintage.

“Vi vet ju alla att more is more – less is a bore och att både öron och ögon ska ha sitt.
Kände du dig inte fabulös när du kom så kommer du garanterat att göra det när du går! Just sayin’. Så kom och ät brunch till Tom Jones och Lill Babs!”, hälsar Mrs M.

På Hasselbackens nya brunchmeny finns både internationella brunchklassiker som bagels, amerikanska pannkakor, bananbröd och mac 'n' cheese, men också fräscha sallader, portabelloburgare, hummerkroketter och shortribs.

Hasselbackspotatisen, som ju uppfanns på Hasselbacken gör comeback av rang. Den klassiska knölen blir på Hasselbackens brunch ordentligt dekadent med ingredienser som wagyu, kaviar, tryffel, havskräftor, tångrom och Västerbottensost som sidekicks.

Vad: Brunchpremiär Hasselbacken, Djurgården
När: Lördag & söndag den 14-15 augusti, klockan 12–16
Boka bord på hasselbacken.com/restaurang

Kontakt för mer information:
Karin Bernhardsson
karin@sethosten.se / 0734-201633

 


Om Hotell Hasselbacken

Välkommen till Hotell Hasselbacken! Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- & eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som företagsevenemang. Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Våra hotellrum är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.