2023-05-25 06:45Pressmeddelande

Extraspelning med BOB HUND på Hasselbacken 2 augusti 

BOB HUND foto: Henry Moore SelderBOB HUND foto: Henry Moore Selder

Den 3 juni är det äntligen dags för den första spelningen i Hasselbackens grönskande trädgård då det mäktiga bandet Movits! inviger konsertsommaren. Nu utökas det redan digra spelschemat med ytterligare en Bob Hund-spelning den 2 augusti. Biljetterna släpps 25 maj kl. 10.00. 

”Bob Hund är ett av Sveriges bästa liveband, explosivt och oförutsägbart! Två dagars gig känns som en skyldighet. Fler får chansen att se dem på Hasselbacken och för de trogna Bob Hund fansen kan det bli en liten minifestival”, säger Josefine Prihm, programchef på Cirkus Venues. 

Ät, drick och bo på Hasselbacken
Förutom magiska konserter med utsikt över Stockholm erbjuder Hasselbacken både härliga matupplevelser och sköna hotellsängar att vakna upp i dagen efter.

“Vi ser jättemycket fram emot sommaren och är så peppade på att välkomna alla gäster” Utöver det härliga med att gå på utomhuskonsert på Hasselbacken erbjuder vi givetvis mat och dryck i toppklass", säger Marie Selin Pregnan, F&B Manager på Cirkus Venues. 

Middag och boende går enkelt att boka samtidigt som köpet av konsertbiljetten. Mer information och biljetter finns på hasselbacken.com/live 

Adress: Hasselbacken, Hazeliusbacken 20 

 

 


Om Hotell Hasselbacken

Välkommen till Hotell Hasselbacken! Det historiska Hotell Hasselbacken är vackert beläget på Djurgården i Stockholm. Med 113 hotellrum, restaurang, bar, relaxavdelning och mötes- & eventlokaler för upp till 300 personer är Hotell Hasselbacken på Djurgården ett perfekt val för weekend-resan såväl som företagsevenemang. Restaurangen på Hasselbacken är genomsyrad av historia och erbjuder klassiska rätter med en modern touch. Våra hotellrum är rymliga och du bor nära Djurgårdens alla attraktioner som Gröna Lund, Skansen, ABBA The Museum och Vasamuseet. Om du ska på föreställning på Cirkus så bor du smidigt på Hasselbacken som ligger vägg i vägg.