2023-02-16 12:30Pressmeddelande

Succéförfattaren Christina Larsson avslutar Sektion M-sviten – Samtidigt ges hela serien ut i pappersformat för första gången

Den bästsäljande författaren Christina Larssons spänningsromaner har sålt i mer än 1,1 miljoner exemplar. I mars släpps Öga för öga, tand för tand, den nya och samtidigt avslutande boken i serien. Den nya delen är skriven i samarbete med författaren Cecilia Sahlström. Samtidigt ges Öga för öga, tand för tand och de tidigare böckerna i serien för första gången ut även i pappersformat.

– Det känns både roligt och vemodigt att ge ut Öga för öga, tand för tand, den sjätte och avslutande delen om Sektion M. Extra kul att hela serien samtidigt släpps i tryckt format som många har efterfrågat. Det är ju lite omvänt att slå igenom digitalt först, men att vara en del av ljudboksboomen har passat mig bra och hela serien har legat på streamingtjänsternas topplistor. Ibland får man nypa sig i armen. Nu hoppas jag att pappersformatet ska tas emot lika bra, säger Christina Larsson.

Om boken: 
Nora Fellers nystart i Malmö slutade i katastrof. Nu står hon själv anklagad för mordförsök och tvingas förlita sig på kollegan Erika för att rentvå sig från misstankar. Samtidigt hittas en torterad och mördad kennelägare i en park i Malmö. Sektion M, med Charlotte Victorin i spetsen, kallas än en gång till Malmöpolisen för att bistå i utredningen. Men som vanligt har Charlotte en dold agenda…

 Strypsnaran dras allt hårdare åt om justitierådet Ingemar Wallin, när Nora närmar sig sanningen om Sektion M. Högt upp i maktens korridorer tvingas mäktiga män ta obekväma beslut som kan innebära fritt fall, för att rädda sig själva.

Upplösningen är brutal med omskakande vändningar och avslöjanden. Det blir en rå och hänsynslös kraftmätning där Nora Feller tvingas agera långt utanför lagen och sina egna principer för att bekämpa de onda krafter som vill förstöra hennes liv. Sanningen som uppdagas visar sig vara mer djävulsk och smärtsam än Nora kunnat föreställa sig. Det finns ingen vinnare och det räcker inte att överleva striden. De mörka krafterna måste tillintetgöras en gång för alla.

Om Christina Larsson:
Christina Larsson böcker har totalt sålt i mer än 1,1 miljoner exemplar och översatts till bland annat tjeckiska, norska, finska, spanska och polska. Hon är den bästsäljande författaren bakom bland annat thrillersviten om Sektion M, kriminalromanerna om kommissarie Ingrid Bergman och spänningsserien Agenturen. Christina har en pol. kand. i statskunskap från Linköpings universitet och är utbildad i att skriva manus för tv och film vid Alma Education. Hon håller årligen en skrivarkurs i spanska Tolox och har skrivit böcker tillsammans med bland annat Caroline Grimwalker.

 

Öga för öga, tand för tand släpps den 16 mars.

 


Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén