2023-09-08 09:00Pressmeddelande

Podden “Mord Mot Mord” firar fem år – åker på Sverigeturné

Karin Londré och Anna Sandell, Mord Mot MordKarin Londré och Anna Sandell, Mord Mot Mord

I höst firar true crime-podden Mord Mot Mord fem år. För att fira tar poddens upphovspersoner Karin Londré och Anna Sandell med sig rödvinet och poddmickarna på Sverigeturné. Totalt gör turnén nedslag i sex svenska städer.

I podden pratar Karin Londré och Anna Sandell varje vecka om sin bästa och värsta fascination – mord och sådana hemska grejer. Mord Mot Mord är en vanlig snackig podd, fast om mord. Genom sitt lättsamma prat lyfter de ett sätt att hantera världens allvarligaste ämne.

– Våra lyssnare är de snällaste människorna som finns, kanske blir man lite extra snäll när man vecka efter vecka hör om hur mycket dumt det finns i världen. Vår publik är till 90 procent kvinnor som försöker förstå och hantera ondska, och till 10 procent deras medsläpade pojkvänner, säger Karin Londré. 

På turnén besöker de sex svenska orter. Det kommer pratas om gripande mordfall, livsöden och ett och annat mustigt mysterium. En livepodd som får skratt, gråt och skräck att komma närmre varandra än någonsin utlovas.

– I över fem år har vi varje vecka berättat hemska historier för varandra och våra lyssnare, och true crime-intresset verkar inte avta hos varken oss eller dem. Vi är så glada att ta med oss Mord Mot Mord ut på vägarna för att träffa lyssnarna igen, säger Anna Sandell.

Turnén har premiär i Norrköping den 27 oktober och avslutas i Göteborg den 15 december.

TURNÈPLAN:
Norrköping - Elite Grand Hotel 27 okt
Malmö - Inkonst 9 nov
Stockholm - Debaser Hornstull Söndag 19 nov
Uppsala - Katalin -30 nov
Örebro - Kulturhuset - 9 dec
Göteborg - Turnèavslutning - Aftonstjärnan 15 dec

Längd: ca 90 minuter inkl. paus

Turnèn produceras av Pulpo Live

 


Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.

Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén