2021-08-19 07:05Pressmeddelande

Jessica Frej släpper lättläst kokbok

Jessica Frej är proffs på supergod mat som är lätt att laga. Nu släpper hon en ny pedagogisk kokbok som är lätt att förstå och hänga med i. I Laga mat har hon samlat sina bästa recept på middagar med så få ingredienser och moment som möjligt, så att även personer med lässvårigheter ska få tillgång till en kokbok med goda recept.

— I den här boken har jag samlat mina tio godaste recept som är lätta att laga, med få ingredienser och moment. Boken passar alla som vill ha en lättare bok för att ta del av det roliga och enkla med att laga mat, säger Jessica Frej.

Med sprudlande matglädje bjuder Jessica Frej på middagar som passar lika bra till vardags som till fest. De flesta rätterna lagas dessutom i en enda kastrull eller på en plåt. Varför krångla till det i onödan när enkelt kan vara så väldigt gott? Författaren ger dessutom tips på vad man allmänt kan tänka på när det gäller kryddning, att variera recept med att våga byta ingredienser och hur man tar hand om rester på bästa sätt.

Laga mat ges ut av LL-förlaget som ger ut lättlästa böcker för vuxna och unga vuxna. Förlaget har som vision att alla ska ha möjlighet att läsa på sina villkor. Recepten i boken är därför utformade med tydliga och detaljerade steg-för-steg-beskrivningar i både text och bild, för att alla ska få uppleva att det kan vara både roligt och lätt att laga mat.

Jessica Frej har skrivit elva kokböcker. Hon lagar ofta mat på tv och föreläser, och hennes recept syns ofta i tidningar. På Instagram får följarna en inblick i allt hon gör, och där har hon även hållit i väldigt uppskattade cookalongs. 

 

Boken släpps den 15 september. 

 


Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Rebecca Törnroos
Presskontakt
Rebecca Törnroos