2020-10-20 14:42Pressmeddelande

Eleonor Léone släpper musikvideo till låten Karma

Coverart, Karma. Foto: Rickard MoneusCoverart, Karma. Foto: Rickard Moneus

Idag släpps musikvideon till Eleonor Léones popanthem Karma. En mörk och klaustrofobisk video som speglar den instängda känslan av att vara fast i sitt eget huvud.

Förra fredagen var Eleonor Léone äntligen tillbaka med ny musik. Låten Karma är ett hypnotiskt mantra, en slags självuppfyllande profetia i hur paranoida tankar kan göra en instängd i sig själv. Musikvideon som släpps idag är regisserad av Per von Koch.

– Karma kan man ju se som något bra, att karma kommer till någon som förtjänar det. Men karma kan ju också vara något man är rädd för. Man är rädd för att karma ska straffa en och den rädslan når nya höjder i sitt eget huvud.

Eleonors musik är medryckande elektronisk pop med fingret rätt på pulsen och träffsäkra texter som får en att tänka till en extra gång.

Karma är den första singeln från Eleonor Léones andra EP som väntas inom kort. Förutom att vara artist är Eleonor även Youtuber och influencer, med över 40 000 följare på TikTok. Hon är också del av bandet Le Crash. Hennes musik har blivit omskriven i bland annat Rolling Stone India, Hymn och Popmuzik. 

Lyssna på Karma här: https://open.spotify.com/album/6TqmhCjVyHnXYpafdSl0Th?si=W2TqdssBSK-x5ixHDwtdDg

Se musikvideon här: https://www.youtube.com/watch?v=ByE5ofY8FaY


Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Rebecca Törnroos
Presskontakt
Rebecca Törnroos