2021-01-20 07:45Pressmeddelande

Eleonor Léone släpper More like him, andra låten från kommande EP:n

Eleonor Léone släpper låten More like him den 29 januari, en dansant uppföljare till Karma. Låten handlar om kampen att vara sann mot sig själv.

– Vid första lyssningen kan man tro att låten handlar om olycklig kärlek mellan två vänner - och hur man, på grund av rädsla, inte vågar berätta om sina känslor. Men det finns en till nivå. Jag har skrivit låten som om jag observerar mig själv utifrån. Jag ser mig själv gå med på saker, som jag egentligen inte vill. Jag ser hur jag inte står upp för mig själv, hur jag inte älskar mig själv, så som jag borde. Dagens samhälle ställer orimligt höga krav på unga kvinnor och vi faller alla offer för detta, säger Eleonor Léone.

Eleonor Léone sjunger som sin egen skyddande ängel, som bara vill sig själv gott. Samtidigt som det medryckande beatet och den kaxiga sången får lyssnaren att vilja stå på en högljudd klubb och dansa på ett trångt dansgolv.

Låtskrivandet har alltid funnits i Eleonor, men det är först senare år hon har hittat sig själv i musiken. Tillsammans med producenten Kenny KNY Lundström skriver hon all sin musik, som är medryckande elektronisk pop med fingret rätt på pulsen och träffsäkra texter som får lyssnaren att tänka ett varv till - oavsett ämne.

More like him är den andra singeln från Eleonor Léones andra EP som väntas inom kort. Föregående singeln Karma togs emot väl av både lyssnare och media.

Förutom att vara artist är Eleonor även Youtuber och influencer, med över 70 000 följare på TikTok. Hon är också del av bandet Le Crash. Hennes musik har blivit omskriven i bland annat Rolling Stone India och Hymn. Senast i december sågs hon också i Malou efter tio på TV4.

Lyssna på låten som släpps 29/1: https://soundcloud.com/user-26608942/more-like-him-eleonor-leone/s-Pb6btNo5ADS

 


Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.

Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén