2019-09-13 05:15Pressmeddelande

Efter succén - Framgångsshowen tas till större arenor

Efter vårens slutsålda turné med Framgångsshowen - Från dreamer till doer kommer Alexander Pärleros tillbaka med liknande koncept men i uppdaterad kostym. Showen innehåller starka livsberättelser, kända gäster och såklart Alexanders bästa tips för att nå framgång. Bland annat berättar han om delar ur sin uppväxt han aldrig tidigare delat. Det blir en fängslande show som också innehåller en stor dos humor och energi. 

Alexander delar med sig av sina bästa framgångstips om hur man sätter upp mål och skapar ett liv där man ägnar sig åt sin passion samtidigt som man utvecklar sig själv genom utmaningar. Det handlar om att gå från att vara en "dreamer" till att bli en "doer".

Efter att ha intervjuat över 300 av de mest framgångsrika människorna i Norden har Alexander hittat sin egen framgångsformel. Under 2018 blev han utsedd till årets Digitala influencer, fick pris för årets podcast samt släppte Framgångsboken. 

Och 2019 har saker fortsatt i samma riktning. Tillsammans med frun Ida driver han Nordens största familjepod, Sånt är livet, han har fått fler lyssnare än någonsin tidigare, blivit utnämnd till en av Sveriges populäraste föreläsare och sålt ut turnén Framgångsshowen. En framgång som han nu siktar på att upprepa.

— Det ska bli superskoj att göra om Framgångsshowen fast större! Förra gången sålde vi slut nästan direkt och fick sätta in extrashower. Nu fokuserar vi på Stockholm, Göteborg och Malmö och lovar alla som kommer en ännu grymmare upplevelse. Jag kan utlova starka livsresor, fantastiska tips och massor av överraskningar, säger Alexander Pärleros.

Alexander Pärleros driver Nordens största intervjupod Framgångspodden, med 3 miljoner lyssningar/månad och driver Sveriges största familjepod, Sånt är livet, ihop med sin fru Ida Warg.

TURNÉPLAN:
8 november - Clarion Hotel, Malmö
20 november - Oscarsteatern, Stockholm
22 november - Clarion Hotel Post, Göteborg

 


Om Gul PR

Gul PR är en ung och hungrig PR-byrå. Vi arbetar med flera av de största bokförlagen och varumärken så som Yoga Girl och Framgångsshowen, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén