2019-12-09 06:30Pressmeddelande

Efter komikersuccén på Dalhalla - nu även till Sofiero slott och Naturscen Skuleberget

HumorkalasetHumorkalaset

Humorkalaset på Dalhallas kalkstensbrott i somras bjöd på skratt i tusental - något som gav blodad tand. Under juni 2020 kommer succen utökas från en kväll till tre - spridda på natursköna platser runt om i Sverige: Sofiero Slott, Naturscen Skuleberget och återigen: Dalhalla. Humorkalasets uppställning 2020 är minst lika stjärnspäckad som senast - med flera generationers komikerfavoriter.   

—  När humorkalaset var på Dalhalla i somras var det första gången någonsin det gjordes standup på Dalhalla. Jag missade den möjligheten - men får nu vara med när det för första gången sker på Sofiero och Skuleberget. Det är kul att få vara med när svensk ståupphumor letar sig ut från små källare och nu fyller stora utescener med tusental i publiken, säger David Batra.

Under den 26, 27 och 28 juni kommer bland annat komikerna David Batra, Petra Mede, Nour El Refai, Babben Larsson, Johanna Nordström, Özz Nûjen, Thomas Järvheden och Måns Möller bjuda på en kavalkad av skratt. Fler stora namn kommer också tillkomma. 

Det kommer bjudas på en storslagen standupkväll med unika inslag. Kvällen kommer ledas av konferenciererna Petra Mede och Johanna Nordström.  

Biljetterna finns tillgängliga från och med 9 december.

För att se medverkande i respektive stad se humorkalaset.se  

— Exhibitionisten i mig är glad att få vara tillbaka på livescenen och leda tre stjärnspäckade kvällar. Att göra det tillsammans med Johanna Nordström känns naturligt  - What can I say, she is me, but younger, Petra Mede.

Turnéplan
Sofiero Slott, Helsingborg - fredagen den 26 juni
Dalhalla, Rättvik - lördagen den 27 juni
Naturscen Skuleberget, Höga kusten - söndagen den 28 juni


Om Gul PR

Gul PR är en ung och hungrig PR-byrå. Vi arbetar med flera av de största bokförlagen och varumärken så som Yoga Girl och Framgångsshowen, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén