2020-09-07 05:15Pressmeddelande

Danjal Kanani debuterar som artist

Omslagsbild, Alpina av DanjalOmslagsbild, Alpina av Danjal

Bland mycket annat är Danjal Kanani just nu aktuell med Spökjakt, Familjen Lundell, Sveriges Lyxigaste Bygge och mycket annat tillsammans med Joakim och Jonna Lundell, som han även äger flera bolag tillsammans med. Nu släpper han sin debutlåt, Alpina.

– Jag har haft en dröm om att släppa musik ända sen jag var liten. Och jag lovade mig själv att om jag ska göra det ska jag göra det riktigt, riktigt bra. Och jag ska göra det med det bästa teamet. Det gör jag nu, säger Danjal.

Danjal medverkar i tv-produktioner som Familjen Lundell, Sveriges lyxigaste bygge och Spökjakt. Den sistnämnda vann nyligen utmärkelsen “Årets bästa tv-program” på Kristallen 2020. Han är entreprenör och har alltid haft musiken som en stor del av sin stora livsglädje. Han har även arbetat som arrangör och manager. Det är alltså med stor erfarenhet av branschen han släpper sin första egna låt.

Alpina är uppbyggd på orientaliska syntar och har en touch av svensk sommar. Låten handlar om att kämpa i alla lägen, och om hur man kan ta sig framåt oavsett väder. 

Precis det Danjals resa handlar om. 

Detta är Alpina.

Om låten
Producerad av: @Alibrorsh 
Skriven av : @Alibrorsh, @Jean-PierreMarques och @danjalxclusive
Mix/master: @LinusErlvik

Låten finns att lyssna på här.

För intervjuer, kontakta Vilhelm Hanzén, Gul PR:
vilhelm@gulpr.se eller 0736-90 74 09



Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén