2023-05-24 08:00Pressmeddelande

“Christmas Time Has Come Again” – Weeping Willows och Lisa Nilsson på turné igen julen 2023

Weeping Willows och Lisa NilssonWeeping Willows och Lisa Nilsson

Förra året sjöng Weeping Willows och Lisa Nilsson in julen tillsammans på en storslagen julturné med stråkar och blås. Nu står det klart att magin fortsätter i år – Weeping Willows och Lisa Nilsson beger sig åter ut på en gemensam turné. Biljetter släpps imorgon den 25 maj på allthingslive.se.

Historien om Weeping Willows började redan 1994 då bandet bildades. Den första officiella singeln med namnet ”Broken Promise Land” gavs dock ut först sommaren 1997. Några månader senare släpptes debutalbumet med samma namn som numera är en svensk popklassiker i flera olika versioner och utgåvor. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband.

Lisa Nilsson har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare. Hon är en artist i ständig utveckling och förändring som aldrig låtit något annat än kärleken till musiken och scenkonsten styra.

Under hösten 2022 släpptes Weeping Willows julskiva “Songs Of Winter” där bandet presenterade tre nyskrivna låtar tillsammans med tolkningar av egna favoritjullåtar. Två låtar tillsammans med Lisa Nilsson – en av dessa var den vackra “The Magic Is Real” – och magin var helt klart påtaglig när Weeping Willows och Lisa Nilsson sjöng in julen tillsammans. I år är det dags igen, varmt välkommen på en lyxig julturné i fyra städer!

– Vi hade så roligt tillsammans förra julen så vi vill gärna göra om det! Vi kommer säkert att utveckla det vi börjat också, hälsar Magnus Carlson.

– Att äntligen få förverkliga vår julturné förra året var efterlängtat och blev väldigt lyckat. Det känns därför roligt att det inte tog slut där, utan nu plockar vi russinen ur julkakan och lyxar med några exklusiva konserter igen, hälsar Lisa Nilsson.

Biljetterna till “Christmas Time Has Come Again” släpps den 26 maj kl. 10.00 på
allthingslive.se/event/weeping-lisa.

Turnéplan
8 dec, Malmö Live, Malmö
15 dec, Partille Arena, Göteborg
16 dec, Waterfront, Stockholm


Om Gul PR

Gul PR arbetar med stora och små bokförlag, artister, turnéer, filmer, samt företag och profiler.


Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Presskontakt
Vilhelm Hanzén

Relaterad media