2022-11-15 06:30Pressemelding

Skyvedører til alle rom i hjemmet

Skyvedørsgarderobe-dører kan også bli en lur løsning for å skjule kjøkkenplassen i et åpent hjem. På denne måten kan rommet raskt og enkelt gjøres om til andre bruksområder, mens kjøkkenet kan stå i fred på baksiden av skyvedørene.Skyvedørsgarderobe-dører kan også bli en lur løsning for å skjule kjøkkenplassen i et åpent hjem. På denne måten kan rommet raskt og enkelt gjøres om til andre bruksområder, mens kjøkkenet kan stå i fred på baksiden av skyvedørene.

Pandemien lærte oss at garderobeplass kan brukes til mye mer enn bare å lagre klær. Derfor er det smart å tenke bredt når man skal friske opp lagringsplassene i hjemmet, fordi det finnes fleksible oppbevaringsløsninger som kan tilpasses dine behov. Det innebærer både skyvedørsfronter og innredninger til garderoben.

Det kan være godt å kunne «logge ut» på slutten av dagen ved å trekke i skyvedøren til hjemmekontoret og dermed skjule arbeidsplassen helt, eller å ha et kjøkkenhjørne som diskret kan skjules med skyvedører og andre smarte løsninger for hjemmets ulike rom.

I denne veiledningen er det tre forskjellige smarte bruksområder vi ønsker å nevne:

  • Ramme inn hjemmekontoret
  • Skjule kjøkkenet med skyvedører
  • Fleksibelt garderobeinteriør
1. Ram inn hjemmekontoret med skyvedører

Gjør garderobeplassen om til et hjemmekontor som kan dekkes til når dagen er over. Her med skyvedørsfronten Stil i antrasittgrå. Produsert i Sverige og tilgjengelig i antrasitt, stålblå og antikk hvit.

Mange som jobber hjemmefra opplever at skillet mellom jobb og fritid er utydelig. Løsningen kan være å gjøre garderobeplassen om til et fleksibelt hjemmekontor med skrivebord, stol og nødvendig innredning. På slutten av arbeidsdagen er det bare å forlate kontoret for dagen, ved å skyve igjen skyvedørene til hjemmekontoret.

2. Endre rommets karakter ved å skjule kjøkkenet med skyvedører

Grønt Fokus svenskproduserte skyvedører har eksklusiv skandinavisk design og innfreste håndtak. Et førsteklasses produkt produsert i Sverige og tilgjengelig i antrasitt, stålblå og antikk hvit.

For boliger som har en åpen planløsning bestående av kjøkken og stue i ett, kan skyvedører bli en effektiv måte å endre rommets karakter på. Med stabile skyvedører, diskré og lave gulvskinner og mykstenging, er løsningen perfekt for slike åpne hjem.

3. Design din egen innredning basert på ditt eget behov

Vitt vardagsrum med skjutdörrar till garderob. Inuti finns förvaringssystemet Pelly System.

Mix skyvedørsgarderobe, her med fleksibel og behovsorientert innredning fra Pelly System.

Monter opp hyller, uttrekkbare kurver, kleshengere og mye mer med Pellys fleksible løsninger. Den enkle metoden går ut på å montere alt opp på bærelist og hengeskinner. Etter dette er det mulig å endre og flytte egen løsning etter behov, uten å måtte lage nye hull. Her illustrert med Mix skyvedører hvis høyde kan kuttes til hvilken som helst høyde. Tilgjengelig i forskjellige tidløse fargetoner og mønstre.

Video | Eksempler på Stil skyvedørsgarderobe med innredning
 

Grønt Fokus fikser både innsiden og utsiden av garderoben

Skreddersydd oppbevaring forenkler hverdagen. Derfor tilbyr Grønt Fokus flere forskjellige serier av skyvedørsgarderober, øvrige garderobeløsninger og interiør til forskjellig pris. I tillegg får man med en av de beste garantiene på markedet.

Siden hvert hjem er unikt, kan Grønt Fokus svenskproduserte skyvedører kuttes ned til hvilken som helst høyde og bredde. For de som har skråtak i hjemmet, har Grønt Fokus utviklet skyvedørsgarderoben London Lav, som ofte monteres på for eksempel loftsrom med skråtak eller barnerom.

Her er alle forskjellige serier med skyvedørsgarderober fra Grønt Fokus.

Men innsiden teller også, og derfor finnes det smarte oppbevaringsløsninger for hyller, kurver og mye mer som skaper trygghet når alt får sin plass. Derfor tilbyr Grønt Fokus en interaktiv garderobeguide for både utsiden og innsiden.


Om Grønt Fokus

Siden starten i 1992 har Grønt Fokus satset på å fylle kundenes uterom, hovedsakelig rommet mellom «hus og hekk». I begynnelsen var det drivhus og drivhusprodukter som stod sentralt, og det var også fokus på videreutvikling av disse produktene med tanke på både barske, norske forhold og det rent funksjonelle. Etter hvert har hagestueprodukter tatt over som det ledende sortimentet, men både hagestuer og drivhus er core-produkter hos Grønt Fokus i dag. Grønt Fokus har hovedkontor i Kristiansand, og her finner man også den eldste utstillingsbutikken til firmaet. I tillegg kan man besøke de tre andre utstillingsbutikkene på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Bergen. I utstillingsbutikkene kan man se et utvalg av produkter der man fokuserer spesielt på hagestue og drivhus, men også andre utstillingsvarer fra et bredt sortiment. Grønt Fokus inngår i dag i i Byggmax konsernet, og leverer varer over hele Norge.

Kontaktpersoner

Markedskoordinator
Thore Fossheim