2022-08-19 05:30Pressemelding

Grønt Fokus fyller 30 år!

Grønt Fokus fyller 30 år!

Det som begynte i en garasje utenfor Kristiansand i 1992 har nå 30 år senere utviklet seg til å bli Norges største aktør innen hagestuer og drivhus til private hager, med en omsetning på like oppunder 200 mill. i 2021. Grønt Fokus eies i dag av firmaet Skånska Byggvaror som begge inngår i Byggmax-konsernet.

Målet til Grønt Fokus er å hjelpe kundene å skape drømmehjem de vil lengte hjem til og som samtidig vil gjøre sommeren lenger. Hovedproduktene har derfor alltid vært drivhus og hagestuer, og alltid med fokus på høy kvalitet til lavest mulig pris. Selv om Grønt Fokus i alle år har hatt søkelyset på uteområdet mellom hus og hekk, så tilbyr firmaet i dag også et utvidet sortiment som omhandler bl.a. dører, vinduer og skyvedørsgarderober.

Grønt Fokus har også, i tillegg til et moderne nettsted (grontfokus.no), fire utstillingsbutikker i Sør-Norge, og kan dermed tilby kundene å se et utvalg av bl.a. hagestuer og drivhus i trivelige omgivelser. Hovedkontor og kundeservice finner man i Kristiansand, sammen med firmaets første utstillingsbutikk. Øvrige utstillingsbutikker finner man i Bergen, Stavanger og i Oslo.

Med de første 30 årene bak seg ser firmaet nå fremover mot neste 30 års periode, der man skal fortsette å tilby et bredt utvalg av produkter i mange forskjellige størrelser, slik at alle skal kunne finne noe de liker og ønsker seg, og som er til glede for hele familien. Som det var i går og som det er i dag, skal det også bli i morgen.

Grønt Fokus ønsker å takke alle for alle årene som har gått, og ønsker alle sammen velkommen med på reisen videre!


Om Grønt Fokus

Siden starten i 1992 har Grønt Fokus satset på å fylle kundenes uterom. I begynnelsen var det drivhus og drivhusprodukter som stod sentralt, og det var også fokus på videreutvikling av disse produktene med tanke på både barske norske forhold og det rent funksjonelle. Grønt Fokus hovedkontor ligger i Kristiansand, og her finner man også den eldste butikken til firmaet. I tillegg kan man besøke en av våre tre andre butikker på Alnabru i Oslo, på Forus utenfor Stavanger og i Os utenfor Bergen. I butikkene våre kan du se et utvalg av våre produkter der vi fokuserer spesielt på hagestue og drivhus. Men vi leverer våre varer over hele Norge, uansett hvor du bor, som vi alltid har gjort.


Kontaktpersoner

Markedskoordinator
Thore Fossheim