2023-05-11 06:23Pressmeddelande

Tillförordnad skolchef i Grästorps kommun

Drönarbild över Grästorps samhälle en sommardag.

Sedan Eva Dahl tillträdde som kommundirektör i mars 2023 har förvaltningen arbetat med att rekrytera en ny skolchef till Grästorps kommun. Där har man letat efter en person som kan ta vid bildningsverksamhetens organisationsutveckling och kulturresa. Tyvärr har man inte hittat rätt person den här gången, och istället valt att tillsätta en tillfällig intern lösning med tillförordnad skolchef.

Uppdraget som tillförordnad skolchef kommer att delas mellan rektorerna Catarina Tenggren Natt och Dag och Linda Edling. Nu pågår ett arbete med en successiv övergång till rektorerna.

Den interna lösningen med tf skolchef tillsätts under hösten 2023 med start den 7 augusti. Till dess kommer Eva Dahl att fortsätta sitt uppdrag som kommundirektör och skolchef.Om Grästorps Kommun

Välkommen till Grästorps kommuns pressrum. Grästorps kommun ligger i Västra Götalands Län och i gamla Skaraborgs Län, precis nedanför Vänern. Grästorps kommun är en av Sveriges mindre kommuner med nästan 6000 invånare. I Grästorps kommun arbetar nästan 500 personer för att; ge omsorg till våra barn och äldre, sköta vatten, avfall, renhållning och trafik, ansvara för stadsplanering och byggfrågor, arbeta med kultur- och turism samt fritidsverksamhet plus mycket mer.


Kontaktpersoner

Eva Dahl
Kommundirektör
Eva Dahl