2024-06-13 12:10Pressmeddelande

Biljettsläpp för Höstkonsert med Newkid och Myra Granberg

Höstkonsert med Newkid och Myra Granberg i Gällivare Fotografer: Amanda Nilsson och Adam Falk

Gällivare kommun bjuder in till en höstkonsert i Isborgen den 31 augusti. Nu har biljettförsäljningen startat och artisterna Newkid och Myra Granberg längtar efter att få uppträda i Norrbotten.

­­­Vi är jätteglada att få Newkid och Myra Granberg upp till Gällivare. De kommer båda två att bjuda på fantastiska uppträdanden under en och samma kväll. Naturligtvis ska vi också visa artisterna vilken underbar plats Gällivare är, vad det exakt blir som vi hittar på tillsammans får vi se, säger Daniel Sonntag, eventsamordnare på Gällivare kommun.

Newkid slog igenom ordentligt för den breda publiken 2020 i tv-programmet Så mycket bättre. Där sjöng han en version av Helen Sjöholms ”Du måste finnas”, som i dagsläget har över 45 miljoner streams på Spotify.

Myra Granberg, som under senaste åren har fångat publikens hjärtan, fortsätter klättra upp allt högre på Sveriges artisthimmel. Sedan Myra slog igenom år 2019 har succén varit ett faktum, idag är hon en av Sveriges bästa kvinnliga liveakter.

Den 31 augusti kommer artisterna tillsammans att fylla Isborgen i Gällivare. De senaste åren har Gällivare haft flera stora artister och satsningen på kulturevenemang märks av i samhället. Under förra året hade Gällivare över 600 kulturevenemang.

– Vi är så glada över att vi kan erbjuda den här konserten till alla som vill komma, oavsett om du bor i Gällivare eller bara besöker oss. Biljettförsäljningen till arrangemang som dessa brukar snabbt gå åt, så det gäller att säkra sin biljett i tid, säger Daniel Sonntag.

Biljettförsäljningen sker via Ticketmaster: https://www.ticketmaster.se/event/660789

Arrangör: Gällivare kommun, i samarbete med LKAB och New Boliden

Kontakt Gällivare kommun:
Daniel Sonntag, Eventsamordnare
Tel: +46(0)76 117 45 98
E-post: Daniel.Sonntag@gallivare.se



Om Gällivare kommun

Strax norr om polcirkeln ligger en plats som präglas av en stark gemenskap. Här går byarna, kulturen och språken över gränser och enar. Här svetsar urkraften samman och naturtillgångarna bidrar till internationellt företagande och Sveriges framgång. Vår största tillgång är människorna. Människorna som står stadigt i platsens unika kulturarv med blicken fäst på en spännande framtid. Och vi behöver bli fler. Just nu riktas världens blickar mot Gällivare när gruvnäringen investerar miljardbelopp för att göra en grön omställning av industrin. Det skapar framtidstro, stolthet och jobb. Vi bygger som aldrig förr. Nyligen invigdes Kunskapshuset som har uppmärksammats internationellt för sin unika design. Vi har skapat en friidrottsarena och en toppmodern is- och evenemangsarena. Vi bygger bostäder och vi skapar ett av Sveriges största trähus som kommer att fyllas med 23 000 kvadratmeter kultur och aktivitet. Vårt läge och våra förutsättningar har fostrat oss i en anda där vi alltid behövt anstränga oss lite mer. Det har vi stor nytta av nu när vi bygger för framtiden och för dig som vill bli en del av vår gemenskap. Välkommen, welcome, buorisboahtem, bures boahtin, tervetullut, tervetuloa till Gällivare!


Kontaktpersoner

Kommunikatör
Lisa Eriksson

Relaterad media