2023-03-23 09:28Pressemeddelelse

Webshops åbner nye muligheder for Fristads

Fristads fortsætter med at udvide sin e-handelsvirksomhed på det europæiske marked med en ny webshop i Tyskland. Den nye butik tilbyder Fristads' fulde sortiment af arbejdstøj samt Outdoor-kollektionen og bringer det samlede antal webshops op på fire.

"Dette er en naturlig udvikling af vores digitale rejse," siger Anders Hülse, administrerende direktør i Fristads. "Det er et supplement til vores business-to-business-salg, som giver vores kunder et bredere udvalg af produkter at vælge imellem."

Fristads åbnede sin første webshop i 2018 i Sverige, mens Finland fulgte efter i foråret 2021 og Danmark i efteråret 2021. Den tyske butik er den seneste tilføjelse til Fristads' onlineforretning, idet den åbnede sine virtuelle døre sidste efterår. Alle butikkerne tilbyder både Fristads' arbejdstøj og Outdoor-kollektioner. Webbutikkerne indeholder også nyttigt indhold som f.eks. størrelsesguider, en sektion om pleje og reparation, oplysninger om certificeringer og inspirerende historier.

"Den største fordel ved at etablere en tilstedeværelse online er, at det forbedrer kendskabet til mærket. Vores webshops vil hjælpe folk med at finde os og lære mere om vores produkter, hvilket også er positivt for vores forhandlere," siger Sofia Wackling, Global Marketing Manager hos Fristads.

"En anden fordel ved at have e-handels-websites er, at det fremmer udviklingen af digitale løsninger for vores forhandlere. I takt med at vi udvikler vores webshops, lærer vi hele tiden og forbedrer os for også at gøre oplevelsen mere brugervenlig, når man er logget ind," tilføjer Sofia Wackling.



Om Kort om Fristads Kansas

Fristads, Kansas og Leijona er blandt de førende mærker inden for arbejdstøj til byggeri og konstruktion, industri og service på deres respektive markeder i Sverige, Danmark og Finland. Derudover eksporteres de tre brands til Europa. Fristads, Kansas og Leijona har over 600 ansatte og en samlet årlig omsætning på ca. 1,2 mia. svenske kroner. Arbejdstøjet fra de tre brands er af høj kvalitet og er udviklet i tæt samarbejde med slutbrugerne og altid med fokus på innovation og bæredygtighed.


Kontakt

Maja Lundgreen
Marketing Manager, Denmark
Maja Lundgreen