2023-03-22 09:54Pressemeddelelse

Fristads vinder GIT SECURITY AWARD 2023

Juryen i GIT SICHERHEIT, der består af den internationale professionelle læserskare, har tildelt Fristads Green High Vis-kollektion GIT SECURITY AWARD 2023. Fristads miljøvaredeklarerede High Vis-kollektion var i stand til at hævde sig mod hård international konkurrence og tage andenpladsen i kategorien "Bæredygtighed".

Vinderne blev valgt af læserne af de trykte magasiner og de tilknyttede online-fællesskaber GIT SICHERHEIT, GIT SECURITY EMEA og PRO-4-PRO.com.

Arbejdstøjsproducenten Fristads lancerede i løbet af 2022 to miljøvaredeklarerede High Visibility-kollektioner fremstillet af økologiske og genbrugte materialer. Fristads Green High Visibility-kollektionerne består af en bred vifte af beklædningsgenstande, der gør det muligt for professionelle arbejdere inden for vej-, bygge- og anlægs-, transport- og logistiksektoren at klæde sig fra top til tå i hi vis-beklædningsgenstande med lavere miljøpåvirkning - uden at gå på kompromis med hverken sikkerhed eller kvalitet.

Fører an på bæredygtighed
Fristads har et langsigtet mål om at være førende inden for arbejdstøjsbranchen, når det gælder bæredygtighed og gik nye veje, da virksomheden lancerede verdens første miljøvaredeklarerede tøjkollektion Fristads Green i 2019. Alle Fristads Green-produkter har en miljøvaredeklaration, en EPD, der viser tøjets samlede indvirkning på miljøet - fra konstruktion og materialevalg til affald og transport.

"Jeg er stolt af, at vi er den første virksomhed, der nu kan tilbyde mere bæredygtigt arbejdstøj til denne store og vigtige gruppe af professionelle brugere, og at vi fortsat arbejder med et så gennemsigtigt værktøj som EPD'en, der viser tøjets samlede indvirkning på miljøet. Godt arbejdstøj skal beskytte mennesker, men ikke på unødig bekostning af miljøet," siger Anders Hülse, administrerende direktør i Fristads.

Fakta: Dette er Fristads Green High Visibility
Fristads Green High Visibility består af to kollektioner - én med letvægtstøj og én med tøj med fuld stretch. Fristads Green High Visibility-kollektionerne opfylder den stigende efterspørgsel efter hi vis-tøj i transport- og byggebranchen. De er også ideelle til arbejdere inden for vejbygning, vedligeholdelse og service.

Læs mere om Fristads Green og beregn, hvor meget du kan reducere dit miljømæssige fodaftryk ved at vælge miljøvaredeklareret arbejdstøj med vores Green Calculator.

Om GIT SECURITY
GIT SECURITY når ud til alle beslutningstagere, der er involveret i investeringer - i indkøb, gennem specialiserede afdelinger og op til ledelsesniveau, i den private såvel som i den offentlige sektor. Denne publikation henvender sig til hele distributionskanalen, fra producenten og alle former for distributører til slutbrugerne. Bladet behandler de mange forskellige og komplekse emner inden for sikkerhed og tryghed og dækker dem i regelmæssige afsnit: Ledelse, sikkerhed, informationsteknologi, brandbeskyttelse og sikkerhed. Beslutningstagere og meningsdannere informerer sig med GIT SECURITY om markedsnyheder, produkter, virksomheder, applikationer og tendenser.


Om Kort om Fristads Kansas

Fristads, Kansas og Leijona er blandt de førende mærker inden for arbejdstøj til byggeri og konstruktion, industri og service på deres respektive markeder i Sverige, Danmark og Finland. Derudover eksporteres de tre brands til Europa. Fristads, Kansas og Leijona har over 600 ansatte og en samlet årlig omsætning på ca. 1,2 mia. svenske kroner. Arbejdstøjet fra de tre brands er af høj kvalitet og er udviklet i tæt samarbejde med slutbrugerne og altid med fokus på innovation og bæredygtighed.


Kontakt

Maja Lundgreen
Marketing Manager, Denmark
Maja Lundgreen