2024-02-19 14:36Pressemeddelelse

Fristads leverer arbejdstøj til ren energiteknologisk start-up

Den svenske clean energy-tech start-up Aira har valgt Fristads som deres leverandør af virksomhedsprofileret arbejdstøj

Den svenske clean energy-tech start-up Aira har valgt Fristads som deres leverandør af virksomhedsprofileret arbejdstøj. Fristads lange historie med at lave arbejdstøj af høj kvalitet og lederskab inden for bæredygtighed i branchen var en afgørende faktor for Aira.

Aira er et nyt projekt, der har til formål at fremskynde elektrificeringen af boligopvarmning med intelligent ren energiteknologi. Aira leverer komplette energibesparende løsninger til hjemmet med varmepumper i hjertet. Med ambitioner om at ansætte 20.000 stillinger inden for ren energi i løbet af det næste årti, ønskede Aira at arbejde med en miljøbevidst partner, der producerede profileret arbejdstøj med minimalt miljømæssigt fodaftryk.

“Da vi lærte mere om Aira, forstod vi, at de virkelig er engagerede i bæredygtighed og ønsker at træffe alle de rigtige valg, mens de bygger virksomheden op. Vi er rigtig glade for at have dem med om bord, da vi deler deres etos og mener, at godt arbejdstøj skal beskytte brugeren, men ikke på unødig bekostning af miljøet,” siger Anders Bruhn-Schmidt, Global Solutions Business Development Director hos Fristads.

Aira, den teknologiske virksomhed for ren energi, blev lanceret i Sverige i juni 2023 og er siden lanceret på tre operationelle markeder, herunder Tyskland, Italien og Storbritannien. I forventning om hurtig vækst ønskede Aira arbejdstøj af høj kvalitet, der ville opbygge brandgenkendelse og forstærke teamånden blandt deres medarbejdere. Som en ren energiteknologisk virksomhed var det nødvendigt for Aira også at se på arbejdstøjets miljøpåvirkning.

”Fristads’ lederskab inden for bæredygtighed og oprettelse af en miljøvaredeklaration for tøj var nøgleårsagen til, at vi valgte dem som partner. Vi ser frem til at arbejde sammen med Fristads for at minimere vores CO2-aftryk på arbejdstøj,” siger Serina Saroian, Head of Brand & Product Marketing hos Aira.

Airas nye kollektion af arbejdstøj byder på profilerede beklædningsgenstande fra Fristads' standardsortiment – servicebukser, sweatshirts, poloshirts, fleecejakker, shorts og meget mere.

”Da vi lavede kollektionen til Aira, var det meget vigtigt for os at forstå teknikernes behov, så vi havde en grundig dialog om tøjets design og funktioner. Samtidig var vi nødt til at arbejde hurtigt for at understøtte Airas ambition om at skalere på tværs af Europa,” siger Anders Bruhn-Schmidt.

Om Aira
Aira leverer rene energiteknologiske løsninger til forbrugerne og er klar til at blive Europas nummer et direkte-til-forbrugermærke i branchen. Aira accelererer elektrificeringen af boligopvarmning med intelligent ren energiteknologi for at muliggøre den netto nul-fremtid, vi alle har brug for. Med Aira har forbrugere i hele Europa en go-to-leverandør til komplette energibesparende løsninger til hjemmet med intelligente varmepumper i hjertet. Airas forbrugercentrerede abonnementsmodel og vertikale integration muliggør klassens bedste forbrugerøkonomi og omkostningslederskab. Airas mission er at give folk mulighed for at deltage i ren energirevolutionen, et hjem ad gangen. Grundlagt i Stockholm, Sverige, af Vargas Holding og støttet af stjerneinvestorer fra Europa og USA. www.airahome.com



Om Kort om Fristads Kansas

Fristads Kansas A/S distribuerer arbejdstøjsbrandet Fristads og herunder kollektionen Kansas i Danmark. Formelt er selskabet ejet af svenske Fristads AB og del af den internationale koncern, Hultafors Group. Hultafors Group er en af Europas største aktører indenfor arbejdstøj, fodtøj, hovedbeskyttelse, håndværktøj, værktøjsbælter og stiger til professionelle. Fristads Kansas har til huse i Odense og sælger sine produkter via webshop og forhandlernetværk. Læs mere om os her: www.fristads.com


Kontakt

Maja Lundgreen
Marketing Manager, Denmark
Maja Lundgreen