2020-06-11 10:48Pressmeddelande

Visa din personlighet genom valet av badrumsfläkt – välj Intellivent®

En röd Fresh Intellivent sitter på en färgglad och mönstrad mosaikvägg.Med Fresh Intellivent® kan du välja bland ett urval av färgade frontkåpor.

Exklusiva Fresh Intellivent® är en av vår mest berömda och älskade badrumsfläkt som har skapat en ny standard med sina intelligenta funktioner. Visste du att vår berömda fläkt dessutom finns i flera olika färger?

Med Fresh Intellivent® har du möjlighet att välja bland ett urval av färgade frontkåpor.

Frontkåpan, som är transparent, våtlackeras underifrån för att skapa elegans och djup i ytan. Frontkåporna kommer i färgerna silver, titan, champagne, röd och såklart vit och svart. Visa din personlighet genom ditt val av badrumsfläkt.

- En badrumsfläkt kan vara så mycket mer än bara en fläkt, låt den sticka ut och gör den till ett smycke i ditt badrum. Varför inte matcha frontkåpan med resten av din badrumsinredning? Säger Monica Törnqvist, Produkt- och Marknadschef på Fresh AB.

Uppdatera ditt badrum
Sitter det en Intellivent i ditt badrum? Fresh Intellivent® har avtagbara frontkåpor som säljs som tillbehör till våra fläktar, vilket betyder att du enkelt kan byta utseende på din badrumsfläkt. Att byta frontkåpa är ett enkelt sätt att med små medel uppdatera ditt badrum efter just din stil.

Kvalitet från Gemla, Småland
Fresh Intellivent® lanserades 2009 och blev snabbt en succé, både i Sverige och internationellt. Intellivent® är utvecklad, designad och tillverkad på Fresh AB i Gemla, Småland. Fläkten har sålts i över en halv miljon exemplar, ett resultat av ett gediget och noggrant hantverk.

Teknik och design i harmoni
Intellivent® påkostade och moderna design harmonierar med ny teknik. Den är försedd med ett avancerat styrsystem med ett flertal funktioner. Fuktstyrningen är helautomatisk och justerar sig själv till rätt nivå efter årstiderna, timer med valbar tillslagsfördröjning och tre eftergångstider samt automatisk vädringsfunktion och möjlighet till konstant flöde med justerbart varvtal.

Läs mer på fresh.se

 


Om Fresh AB

Fresh AB är en av Skandinaviens ledande leverantörer av ventilationsprodukter. Vi har sedan 70-talet levererat högkvalitativa lösningar och system för en bättre innemiljö till kunder över hela världen. Våra lösningar är konstruerade och tillverkade med optimal kvalitet för en hög driftssäkerhet och lång livslängd. Med en egen konstruktionsavdelning och tillverkning erbjuder vi korta ledtider och en hög flexibilitet. Företaget grundades 1969 i Gemla utanför Växjö i Småland, där det fortfarande är verksamt. För mer information besök gärna vår hemsida https://fresh.se.

Kontaktpersoner

Monica Törnqvist
Produkt- och Marknadschef
Monica Törnqvist

Relaterad media