2021-10-28 09:06Pressmeddelande

Sömn- och stressforskare släpper utbildning hos Framgångsakademin

John AxelssonJohn Axelsson

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg. Nu släpper man en ny kurs, ledd av sömn- och stressforskaren John Axelsson.

– Det finns många missförstånd om sömn och sömnbrist och Framgångsakademin är ett utmärkt sätt att lära ut vad som är sant om sömn. Jag vill ge människor en bättre förståelse av sömnens roll för vår hälsa är och verktyg för att optimera sin sömn, säger John Axelsson.

John Axelsson är sömn- och stressforskaren som i över 25 år undersökt varför vi sover, vad som händer när vi sover och hur vi kan optimera vår sömn. Han är idag verksam vid Institutionen för Klinisk Neurovetenskap på Karolinska Institutet samt Stressforskningsinstitutet på Stockholms Universitet. Han har publicerat över 100 vetenskapliga artiklar och hans forskningsresultat ha rapporterats i bland annat CNN, BBC och på förstasidan i Washington Post.

I kursen får tittaren lära sig hur sömn fungerar och hur man kan sova bättre. Man får även lära sig mer om hälsoriskerna med att sova för lite,  och hur man kan skapa ett bättre förhållningssätt till sin sömn. En kurs med konkreta tips och verktyg blandat med kunskap om vad sömnen gör för oss människor - allt för att tittaren ska kunna fungera optimalt i sin vardag.

Saker deltagare lär sig av utbildningen/kursen:

  • Varför vi sover 

  • Vad sömn gör för hjärnan

  • Hur man påverkas av sömnbrist

  • Hälsoriskerna med att sova för lite

  • Hur man kan använda sömnen för inlärning

  • Myter kring sömn

  • Hur man kan optimera sin sömn och sova bättre

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.


Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare. Ditt medlemskap ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, träningsverktyg och inspiration dygnet runt. Du får ta del av mästarnas hemligheter och metoder som bygger på tusentals timmar av erfarenhet. Allt innehåll skapas i nära samarbete med varje enskild expert. Och det filmas och produceras av vårt studioteam exklusivt för Framgångsakademin. Vårt mål är din framgång.

Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek

Relaterad media