2022-03-24 06:10Pressmeddelande

Lars-Johan Åge till Framgångsakademin

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg och är idag en av Sveriges största tjänster för utbildning. Nu släpper man en ny kurs med ekonomiprofessor Lars-Johan Åge, på temat förhandling. 

– Mitt mål med den här kursen är att du ska bli minst tjugo procent bättre på att komma överens med andra människor, tänk på vilka effekter det kommer att få på ditt livs alla områden, säger Lars-Johan Åge.

Lars-Johan Åge är ekonomiprofessorn och förhandlingsexperten som utbildats vid Harvard Law School, arbetat med FBI:s gisslanförhandlare och svenska polisens insatsstyrka. Han har analyserat mönster hos världens bästa förhandlare, diplomater och näringslivstoppar - och hittat hemligheterna hur man kan komma överens med vem som helst. 

I den här kursen får användaren ta del av fem konkreta steg för hur hen genomför en lyckad förhandling. Hen får lära sig hur man skapar en happy-happy situation där båda parter lämnar nöjda, oberoende av utgångsläget. För oavsett om det är en diskussion hemma vid köksbordet, en affärsförhandling eller ett gisslandrama så är lösningen för att komma överens densamma. 

Användaren lär sig:

  • Hur man blir en mästare på förhandling

  • Hur man kommer överens med vem som helst

  • Hur man skapar en happy-happy situation

  • Hur man fokuserar på rätt saker under en förhandling

  • Hur man ska hantera stress och härskartekniker

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Babben Larsson, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.
Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.


Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek

Relaterad media