2021-12-16 07:30Pressmeddelande

Kumla kommun väljer Framgångsakademin

Kumla kommun tar just nu ett nytt grepp om sin ledarutveckling för chefer inom kommunens Socialförvaltning. Som ett led i arbetet köper man nu licenser hos utbildningsplattformen Framgångsakademin till alla chefer och stödfunktioner inom förvaltningen. I plattformen finns kurser ledda av många av Sveriges ledande experter inom personlig utveckling, ledarskap, kreativitet och hälsa.

”Ledarskapet är så viktigt i en organisation och ännu mer i arbetet med en framtidsresa. Vi har i flera år lagt mycket resurser på våra chefer och nu tar vi ytterligare ett steg framåt. Det ska bli så spännande att följa detta”, socialchef Gabriella Mueller Prabin.

”Framgångsakademin känns väldigt spännande. Vi tycker konceptet fungerar väl för den typ av verksamhet vi bedriver då våra chefer ibland kan ha svårt att vara borta heldagar från driften och det här möjliggör ett tillitsbaserat lärande där cheferna kan tillgodogöra sig kurserna när det passar dem. Dock sätter vi en deadline för varje kurs och därefter en workshop där vi tillsammans lyfter lärdomar gemensamt. Nu ser vi fram emot att börja använda Framgångsakademin 2022.”, säger Lise Ohlin, projektledare på Socialförvaltningen, Kumla kommun.

Samarbetet innebär bland annat att Kumla kommun köper licenser till sina chefer och stödfunktioner i Framgångsakademin under 18 månader, där användarna kommer ha fyra kurser med workshops på hemmaplan. Syftet är att ge tillgång till alla kurser och att ge möjlighet att förkovra sig på egen hand. Satsningen gäller i nuläget 2022-2023.

“Det känns otroligt roligt att Kumla kommun väljer Framgångsakademin när de ska fortbilda sin personal. Vi vet att kommunen är måna om kvalitet på det de köper och ser detta som en kvalitetsstämpel för Framgångsakademin. Det känns särskilt kul, säger Alexander Pärleros

Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin, som erbjuder onlinekurser och är ett community där Sveriges ledande experter inom personlig utveckling, ledarskap, entreprenörskap, kreativitet och hälsa delar med sig av sin kunskap. Utöver plattformens onlinekurser ger ett medlemskap tillgång till workshops, live Q&As, workbooks och träningsverktyg.

Om Kumla kommun

Kumla är en kommun som är liten till ytan men med ett stort innehåll, och du hittar oss i mitten av Örebro län. Vi växer och lockar till oss nya invånare, företagare och medarbetare och vår uppgift är att ge våra Kumlabor, företagare och besökare bästa möjliga service och utbud. I Kumla vill vi liiite mer och vi arbetar hela tiden för att vara liiite bättre än igår!

Socialförvaltningen är kommunens största förvaltning, med närmare 700 medarbetare som arbetar under årets alla dagar och dygnens alla timmar. För att vi ska kunna leva upp till vår värdegrund ”Din trygghet, vårt jobb” är det viktigt att förvaltningens chefer har de rätta verktygen och det rätta stödet. Därför kommer vi under 2022 och 2023 att satsa lite extra på ledarskapsutbildningar för våra chefer och då kommer Framgångsakademins utbildningar att vara ett viktig pusselbit.

 


Om Framgångsakademin

Är du också en av tre procent som vill bli riktigt framgångsrik inom ditt område. Då har du hittat rätt. Vi har skapat en en plattform för dig som vill maxa din personliga utveckling och ta livet till nästa nivå. Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare. Ditt medlemskap ger dig tillgång till ett stort antal unika onlinekurser, träningsverktyg och inspiration dygnet runt. Du får ta del av mästarnas hemligheter och metoder som bygger på tusentals timmar av erfarenhet. Allt innehåll skapas i nära samarbete med varje enskild expert. Och det filmas och produceras av vårt studioteam exklusivt för Framgångsakademin. Vårt mål är din framgång.

Kontaktpersoner

Vilhelm Hanzén
Vilhelm Hanzén