2021-11-25 07:55Pressmeddelande

Joe Labero släpper magikurs hos Framgångsakademin

Pressbild: Joe Labero, FramgångsakademinPressbild: Joe Labero, Framgångsakademin

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Nu släpper man en ny kurs, ledd av illusionisten Joe Labero.

– Framgångsakademin signalerar kvalitet och framgång vilket matchar mitt tänk i den mystiska entertainment världen som jag representerar. Det ska bli spännande och intressant att föra den magiska konstarten vidare in i 2022 med nya digitala plattformar och inspirera nya talanger som vill bli performance artists med glimten, charmen och känslan att kunna fascinera live åskådaren, säger Joe Labero.

Joe Labero är illusionisten och magikern som förbluffat en hel värld. Från Stockholm till Australien och Nya Zeeland, till Singapore och Las Vegas - i över 30 år har han uppträtt, sålt slut världsscenerna och gjort det omöjliga möjligt.

I den här kursen får deltagaren lära sig hur hen kan skapa magi på scen och blir en äkta entertainer. Hen får lära sig allt ifrån några tricks att använda på nästa fest till hur en bygger ett starkt varumärke, blir en showman och når ut i världen. Oavsett om användaren vill gå i Joes fotspår, vill förstå hemligheterna bakom magin eller bara underhålla sina närmsta vänner så är detta kursen för hen. 

Saker deltagare lär sig av utbildningen/kursen:

  • Grunderna för att skapa magi

  • Tricks för att förbluffa dina vänner

  • Hur du bygger ett starkt varumärke

  • Hur du tar en scen

  • Hur du bygger och utvecklar koncept

  • Hur du skapar starka team

 

 

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.


Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.