2022-10-25 06:30Pressmeddelande

Framgångsakademin och Yrkesakademin inleder samarbete

Framgångsakademin erbjuder onlinekurser och inspirationsföreläsaingar med Sveriges ledande experter inom personlig utveckling, ledarskap, entreprenörskap och hälsa delar med sig av sin kunskap. Nu inleds ett samarbete med YrkesAkademin, Sveriges största leverantör av uppdrags- och arbetsmarknadsutbildningar, som bedriver verksamhet på ett 50-tal i orter runt om i Sverige och i Finland. I det nya samarbetet ska YrkesAkademin distribuera Framgångsakademins olika kurser till sina kunder.

”En perfekt matchning! Nu kan vi inkludera Framgångsakademins spännande utbud i vår utbildningskatalog för företag. Samarbetet med Framgångsakademin innebär att vi kan bredda vårt erbjudande till företag med tillgängliga högkvalitativa utbildningar inom Ledarskap och Personlig utveckling”, säger Anna-Carin Herdebrant Affärsområdeschef YrkesAkademin Företagsutbildning.

“Det känns otroligt roligt att YrkesAkademin väljer oss när de utvecklar med fler företagsutbildningar. Men den stora kunskap, erfarenhet och nätverk som YrkesAkademin besitter så ser vi det som en kvalitetsstämpel för Framgångsakademin. Det känns extra kul”, säger Philip Malek, medgrundare och partneransvarig.

 

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin, som idag har tusentals kunder och erbjuder digitala kurser, föreläsningar och skräddarsydda kurser.

YrkesAkademin grundades 1997 av Lars-Göran Hagström. Då var det ett familjeföretag med ungefär 30 medarbetare. Vi erbjöd arbetsmarknadsutbildningar, framför allt inom transportbranschen och industrin. Det har varit en stark tillväxt sedan dess och bolaget har köpts upp vid två tillfällen, senast 2014. Idag är YrkesAkademin ett brett yrkeskompetensföretag för vuxna i Sverige och verksamheten innefattar både utbildningar och matchning. Bolaget har totalt cirka 1000 medarbetare.

Om Framgångsakademin

Är du också en av tre procent som vill bli riktigt framgångsrik inom ditt område. Då har du hittat rätt. Vi har skapat en en plattform för dig som vill maxa din personliga utveckling och ta livet till nästa nivå. Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.


Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek

Relaterad media