2022-03-01 06:35Pressmeddelande

Framgångsakademin lanserar kurs om kundservice med Anton Granlund

Pressbild: Anton GranlundPressbild: Anton Granlund

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg och är idag en av Sveriges största tjänster för utbildning. Nu släpper man en ny kurs med Anton Granlund, på temat kundservice. 

I den här kursen får användaren lära sig hur hen kan bygga och stärka relationen till sina kunder genom kundservice. Kursen passar både den som vill bli bättre på försäljning genom kundservice, den som leder en organisation och den som bara vill lära sig grunderna. 

– Jag är väldigt glad över att ha blivit tillfrågad och fått möjligheten att göra en kurs på Framgångsakademin. Dels får jag prata om något jag brinner för, kundservice och dessutom tror jag på denna form av modernt lärande som Framgångsakademin erbjuder, säger Anton Granlund.

På Framgångsakademin finns sedan tidigare kurser av personer som Fredrik Reinfeldt, Elaine Eksvärd, Babben Larsson, Katarina Gospic och Niklas Berntzon.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.

 


Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.


Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek