2021-09-08 07:20Pressmeddelande

Framgångsakademin inleder samarbete med IHM Business School

Linda ThyrénLinda Thyrén

IHM Business School stärker sitt utbud genom unikt samarbete med Alexander Pärleros och hans succé Framgångsakademin.

”Vi ser ett stort värde i att erbjuda våra studenter ytterligare en dimension av inspiration och personlig utveckling tillsammans med Framgångsakademin. Reskill uppskill är framtiden, där vi fördjupar kunskapen vi har likväl som vi har ambitionen av att lära nytt.

Det är viktigare än någonsin att kombinera utbildning med personlig utveckling för såväl individ som företag”, säger Linda Thyrén, Marknadschef på IHM. 

Samarbetet innebär att studenterna på IHM kommer att ta del av Framgångsakademin. Framgångsakademin ger full access till de största profilerna i Sverige. Genom samarbetet får eleverna tillgång till de nycklar och verktyg för att förbättra sin säljteknik, minnesteknik, förhandlingsteknik, presentationsteknik och många fler tekniker som delas i profilernas kurser. 

Syftet är att studenterna parallellt med sina studier och det de lär sig där ska jobba med mjuka faktorer och kunskap för att utvecklas ytterligare under sin utbildning.

"Jag gick själv IHMs utbildning och kände verkligen hur mycket det gav mig i min karriär. Därför känns det som en dröm att få inleda detta samarbete med IHM och göra denna resa ihop för att ta nästa steg för att utveckla svenskt näringsliv och ta fram nya talanger för framtiden", säger Alexander Pärleros, grundare och vd, Framgångsakademin.

IHM Business School är en privat, fristående affärsskola helägd av den ideella stiftelsen IHM. Verksamheten bedrivs vid egna skolor i Stockholm, Göteborg och Malmö och ute hos våra kunder. Vi utvecklar kompetensen som utvecklar näringslivet. Uppdraget går ut på att erbjuda människor och företag affärsutbildningar och samarbeten som är till nytta nu och i framtiden. Primära kompetensområden är inom marknadsföring, affärsutveckling, ledarskap, verksamhetsstyrning, försäljning och affärsekonomi.

Framgångsakademin grundades hösten 2020 av Alexander Warg-Pärleros. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Utifrån detta startades Framgångsakademin.

Framgångsakademin erbjuder onlinekurser och ett community där Sveriges ledande experter inom personlig utveckling, ledarskap, entreprenörskap, kreativitet och hälsa delar med sig av sin kunskap. Utöver plattformens onlinekurser ger ett medlemskap tillgång till workshops, live Q&As, workbooks och träningsverktyg.

 


Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.

Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek