2022-03-10 06:35Pressmeddelande

Anna Galaz blir ny försäljningschef på Framgångsakademin

Pressbild: Anna GalazPressbild: Anna Galaz

Framgångsakademin lanserades hösten 2020 av Alexander Pärleros-Warg och är idag en av Sveriges största tjänster för utbildning. Som ett steg i att växa under 2022 ansluter Anna Galaz som ny försäljningschef. Hon kommer senast från techbolaget Mavshack och har tidigare arbetat på bland annat Himla och Elodie Details.

— Det är med stolthet och höga ambitioner jag tar mig an uppgiften att bygga ett vinnande team för att tillsammans nå Framgångsakademins offensiva expansionsmål. Att samarbeta med dessa innovativa och modiga entreprenörer för att skapa en plattform med syfte att utveckla och ta fram människors fulla potential känns priviligerat, säger Anna Galaz.

Anna Galaz har drygt 20 års erfarenhet av arbete i ledande befattningar inom försäljning och marknadsföring, främst i entreprenörsbolag där hon drivit förändringsprocesser och expansionsresor genom att bygga globala team och starka varumärken i sin senaste tjänst på Mavshack byggde hon upp ett kommersiellt team för att lansera liveshopping och digitala event.

Med Anna Galaz som försäljningschef är planen att Framgångsakademin ska ta steget från en startup till scaleup. Alexander Pärleros, vd och grundare, ser rekryteringen som ett viktigt steg i bolagets utveckling.

— Med sina erfarenheter av digital försäljning och att bygga medlemslojalitet kommer Anna Galaz som försäljningschef bidra till den fortsatta utvecklingen att inspirera lärande som motiverar. Vi har höga ambitioner för en utveckling med lönsam tillväxt under 2022, det här är det första riktigt stora steget vi tar på vägen till det målet, säger Alexander Pärleros.

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. 


Om Framgångsakademin

Framgångsakademin grundades av Alexander Warg-Pärleros våren 2020. Han växte upp i en tuff familjesituation, utan förebilder och kämpade med dyslexi i skolan. Under hundratals intervjuer med Sveriges mest framgångsrika personer i Framgångspodden fick han verktyg som förändrade hans liv. Då föddes också en stark vilja att hjälpa andra. Vårt team drivs av att se varje människa växa och nå sin fulla potential. Vi vill ge dig de bästa möjligheterna oavsett din bakgrund eller livssituation. Du utvecklas på dina villkor med hjälp av Sveriges mest framgångsrika föreläsare, coacher och experter som är handplockade av Alexander. De arbetar alla på elitnivå och lär ut kunskap som bara några få har kunnat ta del av tidigare.


Kontaktpersoner

Philip Malek
Philip Malek