2021-12-06 15:11Pressmeddelande

Bettina Hammargren avgår som vd och koncernchef för Foria AB

Bettina Hammargren har på egen begäran avslutat sin tjänst som vd och koncernchef för transport- och maskintjänsteföretaget Foria AB. Rekryteringen av hennes efterträdare är påbörjad. 

Bettina Hammargren har varit vd för Foria sedan 2014, då hon kom från ett flertal ledande befattningar inom flygbranschen. 

– Det är alltid tråkigt att ta farväl av en omtyckt ledare. Tyvärr vill Bettina gå vidare och vi önskar henne varmt lycka till, säger Albin Ahlin, styrelseordförande i Foria. 

Bettina Hammargren lämnar sitt uppdrag idag den 6 december. Rekrytering av vd till Foria är påbörjad och under tiden leder styrelseordförande Albin Ahlin Foria. 

– Jag är stolt över att ha lett Foria i den stora förändringsresa vi gjort mot ett ökat fokus på hållbarhet, stabil lönsamhetsutveckling och konkurrenskraftighet genom ordning och reda. Jag önskar alla medarbetare och min efterträdare stort lycka till, säger Bettina Hammargren. 


Om Foria AB

Allt det vi gör bygger på KUNDskap®. KUNDskap® betyder att vi är lyhörda och nyfikna på våra kunder. Vi tar tillvara på den erfarenhet som finns inom FORIA. Det är vårt recept på långsiktiga affärsrelationer.

Kontaktpersoner

Tove Winiger
Kommunikationschef
Tove Winiger
Albin Ahlin
Styrelsens ordförande
Albin Ahlin