2022-04-05 06:30Pressmeddelande

Nyhet! Forestia blir först på marknaden med slät takskiva

Nu presenterar Forestia ett nytt byggmaterial – den nya generationens takskiva. Ett slätt premiumtak av högsta kvalité. Slipp spackla och slipa – det är bara att limma och klicka så är det nya taket på plats.

För några år sedan lanserade Forestia sin första släta och färdigmålade väggskiva, en väggskiva som kom att göra succé i Norden. På ett ögonblick kunde du klicka fast en helt ny vägg och snabbt ge rummet ett nytt lyft. Det gjorde att Forestias ingenjörer började fundera och så var idén om Forestia Premium Ceiling född. Nu är den nya generationens takskiva bara ett klick bort.

Först av sitt slag 

Produkten är först på marknaden av sitt slag och gör att hantverkare, privatpersoner och husfabriker kan skapa släta vita tak med en takskiva i trä. Innertaket är grundtapetserat i vitt och det är bara att montera skivorna och måla – sedan är det klart!

- Användningsområdet är brett. Taket går att använda i så väl villor, fritidshus, lägenhetskomplex eller i skolor. Av både hemmasnickaren, hantverkaren eller hustillverkaren. I stället för att gipsa, kan du nu sätta en färdig takskiva som du direkt kan måla, berättar Stefan Öijerholm försäljningschef på Forestia i Sverige.

Närproducerad i Norge 

Hårdare miljökrav och efterfrågan på träbaserade produkter har gjort det viktigare än någonsin att välja byggmaterial som är både miljövänliga och som skapar ett behagligt inomhusklimat. Träråvaran i Forestia Premium Ceiling kommer från de nordiska skogarna och omsorgsfullt har råvaran förvandlats till en alldeles slät takskiva redo att direkt monteras.

Premium Ceiling finns inom kort att köpa i den svenska byggvaruhandeln.
Håll utkik i vår!  

Läs mer på forestia.se


Om Forestia

Forestia är en av Nordens ledande leverantörer av byggskivor- och interiörskivor. Produkterna används för byggprojekt runt om i Sverige och andra delar av världen. All produktion äger rum i Norden och råvaran till produkterna är från de nordiska skogarna.


Kontaktpersoner

Felicia Kyrk
Marknadskoordinator & Projektledare
Felicia Kyrk
Stefan Öijerholm
Försäljning- och Marknadschef
Stefan Öijerholm