2022-06-15 12:05Pressmeddelande

Zhiyun introducerar en ny LED för kreatörer

Zhiyun Fiveray FR100CZhiyun Fiveray FR100C

Zhiyun, som är känt för sina professionella gimbals, går nu in på nya marknader med sin nya LED. Belysning är en viktig del av filmskapandeprocessen och Zhiyun har för avsikt att förse innehållsskapare med ett heltäckande produktsortiment för fotografering och filmskapande, som omfattar allt som en scen behöver, från bild och belysning till ljud. Den nya Fiveray FR100C är resultatet av Zhiyuns forskning och utveckling, vilket resulterat i en bärbar LED-tub som är extremt kraftfull.

 

FR100C kan producera upp till 21195 lux (vid 0,3 m) och kan dimmas i 0-100% för att exakt anpassa ljuset till scenens krav. LED-tuben kommer med ett ergonomiskt kontrollhjul, lättläst statusdisplay och går enkelt att kontrollera med bara en hand. En standard ¼-tum gänga gör att FR100C kan monteras på en gimbal, ett stativ eller annan utrustning som används.

 

FR100C har ett färgtemperaturområde från 2700K-6300K, plus RGB-färg, mättnad och ljusstyrka. Med hjälp av HSI-läget ges större frihet att anpassa belysningen till varje scen, oavsett om det är en naturlig miljö eller när något mer kreativt krävs.

 

Inbyggda fläktar säkerställer effektiv kylning, vilket gör att den kan användas även vid höga omgivningstemperaturer. Ett stort batteri ger flera timmars belysning och snabb 120W PD-laddning.

 

Pris och leverans

 

Den nya LED:en kommer att levereras i slutet av juni 2022.
Rekommenderat försäljningspris är:

Zhiyun Fiveray FR100C LED Tube Light SEK 2.999;-

Zhiyun Fiveray FR100C Combo LED Tube Light SEK 3.699;-

 

För mer information, kontakta lasse.ericson@focusnordic.se

 

Specifikationer

 

  • Kan producera upp till 21195 lux (vid 0,3 m)
  • Färgtemperaturen kan varieras från 2700K-6300K
  • 0-100% dimning
  • Kompakt design
  • Effektiv kylning
  • PD-laddning


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se


Kontaktpersoner

Karin Moberg
Marketing Communicator
Karin Moberg