2020-09-17 09:23Pressmeddelande

Vintern kommer!

Alla älskar vi en vit och krispig vinter, men samtidigt vet alla som varit ute och fotograferat vintertid hur kallt det är att hålla kameror och stativ. Vallerret tillverkar handskar som håller fingrarna varma genom vintern.

Med vanliga vinterhandskar är det nästan omöjligt att justera inställningar eller byta objektiv. Vred och knappar på kameran kan vara svåra att komma åt och därför tar många fotografer av sig sina handskar och väljer att kämpa med kalla händer. Inget är värre än fingrar som förfryser eller att behöva avsluta en fotografering i förtid.

Vallerret har olika modeller som täcker allt, från familjen som fotar som fotar sina barn i pulkabacken till mer extrem fotografering av isbjörnar vid polcirkeln. Det finns en modell för alla:

 

VALLERRET POWER STRETCH PRO FODRAD HANDSKE MED TOUCHFÖRMÅGA

Ett baslager för de dagar då du behöver den extra värmen eller som en egen tunn handske vid milda vinterförhållanden.

Cirkapris: 339:- (inkl. moms)

 

VALLERRET URBEX FOTOGRAFERINGSHANDSKE BRUN 

Urbex-handsken är byggd för att hjälpa fotografer att hålla värmen med både stil och funktionalitet. Denna unisex-handske är gjort av genuint getläder, 100% merinoull och har touchscreen-förmåga.

Cirkapris: 799:- (inkl. moms)

 

VALLERRET W'S NORDIC FOTOGRAFERINGSHANDSKE 

W's Nordic är en handske som är lämplig för vardaglig användning, från att fota landskap och vandringar bland höga fjäll till att fotografera vinterporträtt på gatan.

Cirkapris: 799:- (inkl. moms)

 

 

VALLERRET MARKHOF PRO 2.0 FOTOGRAFERINGSHANDSKE SVART 

Både mångsidig och snygg. Många proffsfotografers absoluta favorit.

Cirkapris: 799:- (inkl. moms)

 

VALLERRET IPSOOT FOTOGRAFERINGSHANDSKE 

En Unisex-modell i ett lite kraftigare utförande som ger extra skydd när det är riktigt kallt.

Cirkapris: 1 049:- (inkl. moms)

 

 

VALLERRET SKADI ZIPPER MITT PSP

Denna mångsidiga 2-i-1 handsken ger dig alla värmefördelar av vantar tillsammans med full flexibilitet för att använda dina vred, oavsett om du behöver ett finger eller fyra, är de bara en dragkedja bort.

Cirkapris: 1 199:- (inkl. moms)

 

 

VALLERRET ALTA OVERMITT SVART Som en sovsäck för din hand, glider Alta Over-Mitt över någon av de övriga Vallerret-modellerna och lägger till den där extra värmen och håller händerna uppvärmda när du behöver det som mest. Skyddar vid extrem kyla

Cirkapris: 1 049:- (inkl. moms)

 

 

Handskarna har utvecklats på kalla platser, från Alaska till Norge, för att säkerställa att du aldrig mer fryser. Vallerret är dedikerade till att göra vinterfotografering njutbart och tillgängligt för fotografer världen över.

När det görs på rätt sätt är vinterfotografering en av de mest givande typer av fotografering du kan uppleva.

Handskarna finns tillgängliga nu

 

Specifikationer:

  • Flera modeller att välja från
  • Hög kvalitet
  • Passar alla, från amatörer till proffs
  • Enkelt att justera inställningarna på sin kamera utan att du behöver ta av sig sina handskar

 


Om Focus Nordic – Sweden

Focus Nordic i Göteborg är Europas största fotodistributör. Sortimentet innehåller en rad starka varumärken som Panasonic, Ricoh/Pentax, Kodak, Lowepro, Lexar, Transcend, Delkin, Steiner, Hähnel, Tamron, Ilford, Velbon, Sirui, Samyang, GePe, Joby, Kowa, Celestron, LumeCube, Nanlite, Azden, Saramonic, Nissin, Kenko, Polaroid, Novoflex, Zeiss, NiSi, Ledgo, Zhiyun, B&W Outdoor Cases, Chasing, Feelword, Hollyland, Kuvrd, Nanlite, SmallRig och Rotolight. Dessutom finns egna produkter under namnet Focus och Focus Sport Optics. Focus Nordic är medlem i BSCI som jobbar för rättvisare arbetsvillkor. Se vidare på: www.focusnordic.se